Diablo IV onthult eerste seizoen met Season of the Malignant

thumbnail

Een nieuwe corruptie is opgedoken in Sanctuary! Diablo IV is een levende game die is ontworpen om nog jarenlang te evolueren en uit te breiden, en we beginnen ons langlopende contentprogramma met het allereerste seizoen van Diablo IV, Season of the Malignant, dat op 20 juli verschijnt. Tijdens onze laatste livestream spraken associate game director Joseph Piepiora, lead game producer Timothy Ismay en associate director of community Adam Fletcher over wat er dit seizoen gaat komen, waaronder een gloednieuwe questline met nieuwe gezichten en nieuwe vijanden, nieuwe krachten, de eerste Season Journey en de eerste Battle Pass.

Volgens de traditie van de vorige Diablo-games geven de seizoenen alle spelers de kans om de Season Journey fris te beginnen met de nieuwe functies en gameplaymechanieken die zijn toegevoegd. Nu iedereen op gelijke voet staat, kunnen spelers nieuwe classes en builds uitproberen waar ze nieuwsgierig naar zijn, of het seizoen doorreizen met een bestaande favoriete class/build, terwijl ze de seizoensmechanieken gebruiken voor een nieuwe ervaring. Voor het levelen van een nieuw personage hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen, want het brengt de eerdere roem met zich mee die is verkregen door het ontdekken van de kaart en de voordelen van de Altaren van Lilith die spelers hebben gevonden. Als je de mount hebt vrijgespeeld, kun je het ook meteen gebruiken op je nieuwe personage. Na afloop van elk seizoen worden alle personages gemigreerd naar het Eternal Realm, waar spelers ze permanent kunnen gebruiken.

SEASON 1 DETAILS

 • Een nieuw avontuur arriveert: Een gevaarlijke nieuwe bedreiging waart door het land in de vorm van kwaadaardige monsters. Werk samen met Cormond, een voormalige priester, om de verspreiding van de kwaadaardige monsters koste wat het kost tegen te houden.
 • Bestrijd de plaag: Vernietig deze kwaadaardige monsters door de corruptie uit ze te trekken en hun kwaadaardige harten te vangen, die vervolgens in ringen en amuletten kunnen worden geplaatst.
 • Geen eerdere ervaring vereist: Nieuwe spelers kunnen in de seizoenswerelden springen en de hoofdcampagne spelen om de basis te leren, waarna ze meteen aan de slag kunnen met de seizoenscontent en de nieuwe systemen die worden geïntroduceerd. Ze kunnen tijdens het spelen ook delen van de Season Journey en de gevechtspas doorlopen. Hardcore spelers kunnen nieuwe personages maken en experimenteren met nieuwe builds of klassen tijdens de seizoenen. Seizoenen voegen een geheel nieuwe manier toe om personages aan te passen en hun krachten op te bouwen terwijl ze uitdagingen in de eindstrijd aangaan.
 • Season Journey: Dit objective-syteem met meerdere hoofdstukken beloont spelers voor het voltooien van elk hoofdstuk. Met meerdere hoofdstukken kun je Favor verdienen met beloningen die de Battle Pass vooruithelpen.

Battle Pass: Door Favor te verdienen met normale gameplay of door optionele tier-skips te kopen, kunnen spelers beloningen verdienen als ze Battle Pass-tiers voltooien. De Battle Pass biedt een gratis niveau waar iedereen Season Boosts kan verdienen om de voortgang van spelers te versnellen. Als een speler ervoor kiest om het betaalde niveau te kopen, kan hij ook exclusieve Battle Pass-cosmetica verdienen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2001
  2 maanden geleden

  Heerlijk spel, maar het vlakt toch wel erg snel af rond level 65/70. Weinig te doen bij de endgame. Seizoen 1 lijkt daar helaas niet heel veel verandering in te brengen. Maarja met een nieuwe char levelen ben je ook al wat uurtjes zoet 🙂


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx