Diablo IV Developer Update Livestream – De Post-Launch Ervaring

thumbnail

In de laatste Developer Update Livestream vertelden Rod Fergusson, associate game director Joseph Piepiora, Kegan Clark, director product management, en Adam Fletcher, associate director community, hoe Diablo IV’s Seizoenen, optionele Battle Pass en The Shop zullen werken. Bekijk hieronder wat er aan bod kwam en bekijk de volledige stream hier.

De Post-Launch Ervaring

 • In Diablo IV heeft de post-launch content betrekking op de spelerservaring tijdens nieuwe seizoenen, de Season Journey, Battle Pass-beloningen, nieuwe features, lange termijn onderhoud, balanceren van het spel en updates.
 • Seizoenen in Diablo IV komen in de weken na de lancering, te beginnen met Seizoen 1. Elk seizoen bevat een nieuwe gameplayfunctie en questline die nieuwe personages, uitdagingen, legendarische aspecten, meta-wijzigingen en verbeteringen van de levenskwaliteit introduceert.
 • Elk seizoen wordt ondersteund door zijn eigen Season Journey. Naarmate je verder komt in de Season Journey kun je beloningen verdienen en vooruitgang boeken voor de Battle Pass, maar er is geen manier om de Season Journey te versnellen.
 • De Battle Pass is een manier om beloningen te verdienen en bevat zowel Free Tier als Premium Tier die je kunt vrijspelen door verder te komen in het spel. Free Tiers bieden iedereen gameplay-boosts om seizoenspersonages sneller te laten levelen. Premium Tiers speel je vrij door de Premium Pass te kopen, waarmee je Premium Currency voor de Shop en seizoensgebonden cosmetica kunt vrijspelen. Je kunt geen kracht kopen met de Premium Tiers.
 • Naast de honderden pantser- en wapenstijlen die je in het spel kunt vrijspelen, biedt de Shop je nog meer verschillende cosmetische opties. Niets in de Shop biedt een direct of indirect gameplay-voordeel, alleen cosmetica die periodiek zullen rouleren.

Ga voor alle informatie over Diablo IV naar onze perssite: https://blizzard.gamespress.com/Diablo-IV

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1862
  23 dagen geleden

  Erg veel zin in! Beta smaakte absoluut naar meer. Blizzard heeft ook een topper nodig buiten WoW om. Vooral benieuwd hoe de launch gaat zijn, vooralsnog lijken ze de server stabiliteit redelijk op orde te hebben.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx