Developer Haze reageert op negatieve review IGN

thumbnail

Ubisoft heeft gereageerd op de kritische review van de game Haze van de IGN. De website gaf de game een 4.5 uit 10 score, daar waar de Famitsu een 34/40 en de PSM een 9/10 score aan de game wisten te geven. De PSU wist de heer Rob Yescombe van Free Radical te spreken rondom het tegenvallend lage cijfer. De man had hierbij het volgende te vertellen:

“My thoughts are “Owch”. No, wait – MEGAowch,” wrote Yescombe. “Haze has had mixed reviews, but even GoldenEye got a 4/10 when it first came out. With a 9/10 in the Italian PSM, and an extremely positive review in Famitsu, we’re looking forward to people playing Haze and making a judgment for themselves.”

De man vertelt dus dat hij erg positief is over de andere reviews van de game en dat de gamers zelf maar moeten ervaren hoe het spel uiteindelijk is. De review van de IGN was dan ook een moment van schrik wat dat betreft en werd totaal niet verwacht. Aangezien ook de game GoldenEye een 4 kreeg in het verleden maar wel een groot succes werd hecht de man weinig waarde aan het oordeel. Overigens komen wij morgen met een review van de game, dus houdt ons in de gaten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box