Destiny 2’s nieuwste dungeon heet Ghosts of the Deep

thumbnail

Destiny 2‘s nieuwste dungeon heet Ghosts of the Deep en is vanaf vandaag beschikbaar. Het is de eerste dungeon in het jaar van Lightfall. In de nieuwe content worden spelers uitgedaagd om af te dalen naar de diepten van de methaanzee op de planeet Titan. Hier gaan ze de strijd aan met de Lucent Hive en op zoek naar wat er verloren is gegaan in de golven.

Ghosts of the Deep
Er wachten nieuwe schatten op spelers die dapper genoeg zijn om in het diepe te duiken, waaronder een nieuwe armor-set en een nieuw Strand Exotic Trace Rifle. De nieuwe titel, Ghoul, kan ook worden vrijgespeeld. Guardians die Ghosts of the Deep vóór 22 augustus voltooien, kunnen een Dungeon Pin en Hoodie kopen in de Bungie Store via Bungie Rewards.

Spelers krijgen direct toegang tot de nieuwe dungeon door de Lightfall Dungeon Key te kopen voor 2.000 Silver of de Lightfall + Annual Pass editie te halen (die een heel jaar Destiny 2-content bevat). Het nieuwe seizoen genaamd Season of the Deep is deze week gelanceerd en brengt Guardians terug naar Titan om een oude vriend te helpen en iets groots onder de golven te onderzoeken. Spelers kunnen het seizoen fris beginnen met nieuwe verhaalmissies, de Salvage-seizoensactiviteit, de nieuwe visactiviteit en nog veel meer. Meer info over Season of the Deep vind je hier.

Ook kondigde Bungie aan dat de volgende Destiny Showcase op 22 augustus 2023 plaatsvindt en dat in Destiny 2: The Final Shape Nathan Fillion terugkeert als Cayde-6. Tot slot onthulde Bungie Marathon, een op PvP-gerichte sci-fi-extraction-shooter en het eerste volledig nieuwe project van de studio in meer dan tien jaar. Meer details over Marathon vind je hier.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx