Destiny 2’s Festival of the Lost keert terug en is beschikbaar voor alle spelers

thumbnail

Festival of the Lost keert terug in Destiny 2 en is beschikbaar voor alle spelers. Spelers kunnen stoom afblazen in de Tower en Eva Levante bezoeken om de herinneringen van verloren Guardians te vieren. Het in-game event is beschikbaar van 6 oktober tot en met 3 november.

Tijdens Festival of the Lost kunnen spelers Cipher Decoders ophalen voor extra loot op het einde van The Haunted Forest. Verder zijn een nieuwe Exotic Sparrow, Ship en Ghost beschikbaar en kunnen Guardians bij Eva Levante de Masquerader-helm ophalen en hier speciale ornaments voor vrijspelen. Festival of the Lost voegt ook nieuwe Triumphs en een nieuw embleem toe en iedereen maakt kans op de Braytech Werewolf en de Horror Story Auto Rifles. Spelers kunnen ook werken aan het ontgrendelen van de Restless Ghost Shell collectible pin en hun voortgang bekijken door in te loggen op hun Bungie Rewards-account.

Destiny 2: Beyond Light lanceert op 10 november. Bezoek de officiële website voor meer informatie over Festival of the Lost.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x