Destiny 2 viert eerste verjaardag op Battle.net

thumbnail

Sinds de wereldwijde lancering in 2017 heeft Destiny 2 vele toegewijde fans aan zich gebonden en gamers over de hele wereld vermaakt. Hopelijk wordt die fanbase alleen maar groter wanneer in november nieuwe Guardians gratis toegang krijgen tot de wereld van Destiny 2. Om te vieren dat de game sinds een jaar verkrijgbaar is op pc, maken Bungie en Activision in samenwerking met Blizzard Entertainment bekend dat van 2 november tot 18 november iedereen die Destiny 2 nog niet heeft aangeschaft op het Battle.net deze gratis kan claimen.

Destiny 2 kan gedurende iets meer dan twee weken gratis geclaimd worden in de Battle.net-app. Nadat spelers de game geclaimd hebben, krijgen ze de kans hem te downloaden. Nieuwe Battle.net-accounts die zijn aangemaakt na 2 november 2018 om 19 uur, moeten Blizzard SMS Protect inschakelen voordat ze hun game-licentie kunnen claimen. Destiny 2 is verkrijgbaar op blizzard.com/gifts

Bestaande spelers van Destiny 2 op pc ontvangen een exclusief embleem dat nergens anders verkrijgbaar is. Dit embleem komt beschikbaar in december, ter ere van de eerste verjaardag van de game op Battle.net. Daarnaast krijgen nieuwe Guardians van 9 tot 11 november 2018 de kans om de nieuwe Gambit-mode van Destiny 2: Forsaken te proberen, tijdens het Gambit Free Weekend. Gambit is een hybride 4v4 activiteit die deel uitmaakt van Destiny 2: Forsaken.

“We hebben Destiny 2 voor de pc gemaakt met de veeleisende behoeftes van de pc-gemeenschap in ons achterhoofd en de eerste samenwerking met Blizzard is een enorm succes geworden voor onze beide communities,” zegt Steve Cotton, game-director van Destiny 2 : Forsaken bij Bungie. “We kijken uit naar de nieuwe Guardians die we met dit cadeau in ons universum mogen verwelkomen.”

Het Destiny-franchise werd gelanceerd in 2014. Dit werd in 2017 gevolgd door de lancering van Destiny 2 voor pc, de grootste lancering van een pc-game in de geschiedenis van Activision Publishing. Destiny 2 is ontwikkeld door Bungie en in samenwerking met Vicarious Visions naar de pc gebracht. De game is geoptimaliseerd om de voordelen van het pc-platform volledig te benutten, voor een native pc-ervaring met specifieke functies als 4k-resolutie, onbegrensde framerate, volledige ondersteuning van muis en toetsenbord met aanpasbare besturingsfuncties, text-chat, aanpasbaar field of view, een uitgebreid pc-instellingen scherm, ondersteuning voor 21:9 en triple-monitor, en HDR. Destiny 2 PC is speelbaar op Windows 7, Windows 8 en Windows 10. In het verhaal van Destiny 2 is de laatste stad op aarde gevallen en verwoest. Spelers moeten zich nieuwe vaardigheden en wapens eigen maken om de krachten van de stad te verenigen en samenwerkend hun thuis te heroveren.

Destiny 2 is speelbaar op Windows 7, 8 en 10. De minimale systeemeisen voor de pc-game zijn een Intel Core i3-3250, Intel Pentium G4560 of een AMD FX-4350, samen met een GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB of Radeon HD 7850. Daarnaast zijn 6GB RAM, 104GB HDD-ruimte en internetverbinding vereist.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box