Demo van FUEL scheurt vandaag voorbij

thumbnail

Vandaag is de demo verschenen van de game FUEL. Deze zal zowel voor de PC, Xbox 360 als voor de PS3 beschikbaar worden gesteld. De PC gamers kunnen de websites van Gamershell in de gaten houden voor hun exemplaar, de demo is nog niet online gezet maar zal spoedig verschijnen.

FUEL speelt zich af in een alternatief heden waarin de dramatische gevolgen van het opwarmen van de aarde de bevolking uit grote delen van de VS hebben weggedreven. Deze verwoeste en onbewoonbaar geworden gebieden vormen nu het decor voor een geheel nieuwe en spannende vorm van racen waarin alles mag en kan. De afwisseling van dag en nacht en de voortdurend veranderende weersomstandigheden zorgen ervoor dat het uitgestrekte en gevarieerde landschap helemaal tot leven komt. Sneeuw, regen, verwoestende tornado’s, zandstormen, onweer, bliksem en sneeuwstormen Je kunt het zo gek niet bedenken of je krijgt ermee te maken in FUEL. Je moet je racestrategie dan ook supersnel kunnen aanpassen om alle uitdagingen aan te kunnen die in FUEL op je worden afgevuurd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik heb deze game een tijdje geleden in de media markt gespeeld. Ik moet zeggen die game is wel ok, en het komt niet vaak voor dat ik een racegame ok vind.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  De game schijnt zeker niet slecht te zijn maar het probleem is dat hij niet helemaal compleet is. Veel bugs en een lege omgeving zorgen voor een lagere score. Als je hiermee kunt leven schijnt het een zeer vermakelijke game te zijn. Vanavond de demo maar eens checken.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Deze game krijgt niet echt goede reviews, maar vanavond kan ik dus mijn eigen mening vormen betreffende deze game. Gelukkig komt er dus een demo wantt ik twijfel nog om deze game aan te schaffen en een demo is welkom om first hand deze game aan de tand te voelen en dan te beslissen of deze Fuel in mijn ps3 verdwijnt.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box