Demo van Final Fantasy XV Windows Edition vanaf volgende week verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat op 26 februari een speelbare demo beschikbaar komt van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION. Deze gratis demo bestaat uit het complete Chapter 1. Zo kunnen spelers de volledige tutorial doorlopen en de eerste missies van het epische avontuur beleven voordat dit op 6 maart wordt uitgebracht.

De exclusieve in-game voorwerpen en bonussen die fans krijgen die FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION (vooraf) aanschaffen zijn ook onthuld:

STEAM
• Spelers die de game op STEAM aanschaffen tussen nu en 1 mei ontvangen het Half-Life Pack, met daarin het volgende:
– In-game-kostuum van Noctis, gebaseerd op Gordon Freeman, de ster uit de legendarische first-person game Half-Life, inclusief HEV-pak, bril en breekijzer.
– Het Half-Life Pack komt ook beschikbaar voor FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES
• Spelers die de game op STEAM pre-orderen ontvangen de “FFXV Fashion Collection”-bonus met diverse T-shirts die Noctis kan dragen, inclusief:
– Het kracht-versterkende EPISODE GLADIOLUS-shirt
– Het HP-herstelversnellende EPISODE PROMPTO-shirt
– Het critical hit-ratio-verhogende EPISODE IGNIS-shirt
– Het maximale HP-verhogende COMRADES-shirt
Origin
• Spelers die de game pre-orderen op Origin ontvangen de “FFXV Decal Selection”-bonus, met een reeks kleurrijke bestickeringen voor de Regalia-wagen, inclusief afbeeldingen van Gladiolus, Prompto en Ignis, alsmede de mannen en vrouwen van de Kingsglaive.
Details over de vroege-aanschafbonussen voor Origin worden later bekendgemaakt.

Microsoft Store
• De save-data van de Windows 10-versie van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION is compatibel met de Xbox One-versie van FINAL FANTASY XV. Na de lancering verschijnt ook nog een update voor FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION die cross-play tussen Windows 10 en Xbox One mogelijk maakt voor FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES.
• Spelers die de game pre-orderen in de Microsoft Store ontvangen de “FFXV Powerup Pack”-bonus met daarin Dodanuki, een stijlvol zwaard dat is gemaakt door een legendarische smid en de verdediging van vijanden met elke slag doet afnemen. Dit pakket bevat ook 10 phoenix downs en 10 elixirs.

Kenmerken van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION:
• Uitgebreide map: Insomnia City Ruins – Ontdek gloednieuwe zijmissies en vijanden zoals Cerberus en Omega op de uitgebreide map van de Crown City van Insomnia. Spelers kunnen hier ook een gevecht aangaan met de Rulers of Yore.
• Een volledig bestuurbare Royal Vessel-boot – Deze laat spelers het gebied tussen Cape Caem en Altissia verkennen, waardoor de wereld van Eos nog groter wordt. Spelers kunnen aan boord van het voertuig ook een hengel uitwerpen om nieuwe vissen en recepten te ontdekken.
• Een nieuw accessoire dat de actie “Armiger Unleashed” kan activeren – Wanneer de Armiger is opgeroepen, kunnen spelers krachtige aanvallen gebruiken. Na het verzamelen van alle koninklijke wapens, kunnen spelers een speciaal accessoire vinden in een onbekend deel van de wereld. Met dit accessoire krijgen ze toegang tot Armiger Unleashed.
• Een nieuwe first-person camerastand – Hiermee kunnen spelers de game ervaren vanuit Noctis’ perspectief.
• Een schat aan downloadbare content – Inclusief wapens, skins voor de Regalia-wagen en voorwerpensets.
• Alle huidige season pass-content – Inclusief EPISODE GLADIOLUS, EPISODE PROMPTO, MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES en EPISODE IGNIS
• Archive – Spelers kunnen de “Cosmogony”-verhalen bekijken die over de wereld van FINAL FANTASY XV zijn verspreid. Op verschillende plaatsen zijn ook aanvullende plaatselijke mythes en legendes te ontdekken die spelers meer inzicht in de spelwereld geven.
• Missie om de Regalia Type-D te krijgen en versterken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx