Demo van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon nu in de eShop

thumbnail

Een gratis demo van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon met de eerste hoofdstukken uit de game is nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch. Spelers die Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon aanschaffen wanneer de game op 17 maart 2023 verschijnt, kunnen de opgeslagen gegevens van de demo overzetten naar de volledige versie van de game.

Het betoverende avontuur van Cereza en haar demon Cheshire vindt plaats in Avalon Forest, een even fraai als gevaarlijk bos dat wel raad weet met dwalende heksen. De nieuwe Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon – Een groots avontuur (Nintendo Switch)-trailer biedt alvast een kijkje in de kronkelende, grillige wouden die Cereza en Cheshire wachten.

Lang voordat Cereza in Bayonetta veranderde waagde deze eigenwijze leerlinge van duistere kunsten zich in het gevaarlijke bos. Gelukkig wordt ze daar bijgestaan door Cheshire om vijanden te verslaan, omgevingen te verkennen en puzzels te kraken.

De linker Joy-Con wordt gebruikt om Cereza te besturen en vijanden met haar magie te vangen, met de rechter Joy-Con kunnen spelers Cheshire besturen om vijanden met tanden en klauwen te lijf te gaan. De game verplaatst spelers naar een betoverende, prentenboek-achtige wereld met omgevingen die wel met de hand geschilderd lijken. Door het bos te verkennen, kunnen spelers magische objecten vinden die goed van pas zullen komen. Voor de toegankelijkheid biedt de game opties die bijvoorbeeld opgelopen schade verminderen of bepaalde bewegingen automatiseren, zodat niet alleen fans maar ook nieuwkomers volop van de actie kunnen genieten.

Een gratis demo van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch. In de demo kunnen spelers de eerste hoofdstukken van de game alvast spelen, en hun vorderingen later overzetten naar de volledige game wanneer deze op 17 maart 2023 verschijnt. Een nieuwe trailer toont Avalon Forest en de gevaren die de jonge leerlingheks en haar demon Cheshire daar wachten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx