Demo Castlevania: Lords of Shadow beschikbaar

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH heeft aangekondigd dat er een demo van Castlevania: Lords of Shadow beschikbaar is op zowel Xbox Live Marketplace als PlayStation Network. De nieuwe game wordt 7/8 oktober uitgebracht, en met deze demo krijgt de speler een eerste indruk van het spel dat nu al wordt omschreven als een passende wederopstanding van een van Konami’s klassiekers.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Niet echt mijn game denk ik, maar misschien dat de demo mij kan overtuigen

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

ik vond hem wel leuk… ziet er erg goed uit maar ik ga hem pas halen als die afgeprijst is… :weird:

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Zal em zo ook even aangooien, had em al binnen gehaald en hoorde van vrienden dat ze hem wel nice vonden. Tis dat er nu zoveel games uitkomen en ik de eerste 2 maanden alleen maar met New Vegas bezig ben anders had ik deze ook wel gehaald. Misschien volgend jaar voor leuk prijsje nog eens 8)

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

deze ga ik zeker even proberen heb ze tot nu toe allemaal gespeeld het zijn wel leuke games


Naar boven
4
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x