Deep Silver kondigt Let’s Sing en Let’s Sing and Dance aan

thumbnail

Deep Silver en Voxler brengen dit najaar het zangtalent in gamers naar boven! De uitgever en de ontwikkelaar kondigen de muziekgames Let’s Sing voor Wii en Let’s Sing and Dance voor Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft (Kinect for Xbox 360 compatible) aan. Let’s Sing staat gepland voor release in november 2012 en Let’s Sing and Dance is later dit jaar exclusief beschikbaar op Xbox LIVE Marketplace.
Let’s Sing voor Wii is een karaokegame voor maximaal vier spelers. Spelers kunnen alleen, in team- of competitiemodus 40 nummers zingen van verschillende artiesten met de bijbehorende originele muziekvideo’s. Verzamel al je vrienden, bereid je voor en geniet van de muzikale optredens!

Let’s Sing and Dance voor Xbox 360 (Kinect voor Xbox 360 compatible) brengt muziekgames naar een hoger niveau. Voor de eerste keer combineert een game zingen met dansen. Let’s Sing and Dance beoordeelt zowel de dansbewegingen als de zangkwaliteiten met behulp van Kinect voor Xbox 360. Een onbeperkt aantal spelers kan tegelijk op het podium staan en uit 12 hits van grote artiesten kiezen.

Let’s Sing en Let’s Sing and Dance bevatten hits van artiesten als Lady Gaga, LMFAO, Maroon 5, Flo Rida, Miley Cyrus en Bruno Mars. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x