Dead Rising krijgt een remaster van het origineel

thumbnail

Dead rising krijgt een remaster. Capcom heeft namelijk Dead Rising Deluxe Remaster aangekondigd, een remaster van het origineel. Het spel krijgt onder andere verbeterde graphics maar zal vooral gelijkwaardig blijven aan het origineel.

Dead Rising is een populaire actie-avonturen en survival horror-videogame ontwikkeld door Capcom. De eerste game in de serie werd uitgebracht in 2006 voor de Xbox 360 en kreeg veel lof vanwege zijn innovatieve gameplay en unieke setting. Spelers kruipen in de huid van Frank West, een journalist die vast komt te zitten in een winkelcentrum overspoeld door zombies. Het spel combineert intense actie met strategische elementen, waarbij spelers voortdurend moeten zoeken naar wapens, overlevenden moeten redden en voedsel moeten vinden om in leven te blijven. Het meest kenmerkende aan Dead Rising is de mogelijkheid om alledaagse voorwerpen als wapens te gebruiken, wat leidt tot creatieve en vaak humoristische manieren om zombies te verslaan.

De aantrekkingskracht van Dead Rising ligt niet alleen in de spannende gameplay, maar ook in de vrijheid en het sandbox-element dat het biedt. Het winkelcentrum fungeert als een enorme speeltuin waar spelers kunnen experimenteren met verschillende strategieën en aanpakken. De game introduceerde ook een tijdsmechanisme, waarbij spelers binnen een bepaalde tijdslimiet hun doelen moeten bereiken, wat een extra laag van urgentie en spanning toevoegt. Het succes van de eerste game leidde tot meerdere sequels en spin-offs, die elk nieuwe personages, locaties en gameplay-elementen introduceerden, maar altijd trouw bleven aan de kernprincipes van inventieve wapens en een dynamische speelwereld. Dead Rising blijft een geliefde franchise onder fans van actie- en horrorgames, dankzij zijn unieke mix van humor, spanning en creativiteit.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx