De Sims Eilandverhalen van EA voor de PC gelanceerd

thumbnail

Electronic Arts Inc. maakt vandaag bekend dat De Sims Eilandverhalen voor de PC in Europa in de winkels ligt. De boeiende personages en meeslepende verhaallijnen van De Sims Eilandverhalen staan garant voor een flinke dosis plezier voor zowel nieuwe als ervaren spelers van De Sims. Voor het eerst in een pc-versie van de game verlaat je Sim de stedelijke jungle en belandt op een onbekend eiland met zandstranden, groene lagunes, explosieve vulkanen en nog veel meer!

De Sims Eilandverhalen is de derde game in de reeks De Sims Verhalen, een serie makkelijk speelbare laptopgames uit De Sims-franchise van EA. In De Sims Verhalen krijgen fans de kans om creatief te zijn en kunnen ze, terwijl ze de game in een apart venster spelen, contact onderhouden met vrienden en vriendinnen via instant messenger en e-mail! Net als het erg vermakelijke De Sims 2 op een Onbewoond Eiland, dat vorig jaar voor consoles en handhelds verscheen, kenmerkt De Sims Eilandverhalen zich door het makkelijk speelbare speltype ‘Verhaal’, waarmee je een Sim laat overleven op een tropisch eiland en een nieuw bestaan laat opbouwen.

Aan het begin van De Sims Eilandverhalen ontmoet je Jessica, een Sim die op een onbewoond eiland is aangespoeld en niets meer bezit, behalve een hutkoffer en een bijl. Jessica begint aan haar tocht in een omgeving waarin niet veel meer te zien is dan orang-oetangs, lagunes en vissen en moet zien te overleven of ontsnappen. Op het eiland ontmoet Jessica inheemse bewoners en andere schipbreukelingen, waarmee ze een bloeiende gemeenschap hoopt op te bouwen. Om dat voor elkaar te krijgen, moet ze allerlei taken onder de knie krijgen, zoals vissen met een speer, jagen, vuur maken en meer!

“We zijn erg enthousiast over het feit dat we met De Sims Eilandverhalen spelers kunnen laten genieten van paradijselijke, tropische omgevingen. Of je nu door het weelderige, groene oerwoud aan het struinen bent of een duik neemt in de oceaan op zoek naar je volgende maaltje, De Sims Eilandverhalen is de perfecte manier om het leven op een eiland van achter je laptop te beleven,” aldus Rod Humble, hoofd van de The Sims Studio. “De Sims Eilandverhalen, een unieke pc-versie van de game, kenmerkt zich ook door de traditionele De Sims-gameplay met een open einde. Je kunt het tropische leven dat je voor je Sim hebt gecreëerd dus permanent voortzetten!”

Alle delen uit de reeks De Sims Verhalen hebben een PEGI-classificatie van 12+ en zijn op zichzelf staande producten waarvoor je geen andere delen uit de De Sims-bibliotheek nodig hebt. Je kunt de game gewoon op je laptop installeren en meteen spelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box