De Sims 4 kondigt samenwerking met Dark & Lovely aan voor meer inclusiviteit in games

thumbnail

Electronic Arts Inc. en Maxis hebben vandaag een samenwerking tussen De Sims 4 en het legendarische beautymerk Dark & Lovely aangekondigd. Danielle ‘Ebonix’ Udogaranya, een veelgeprezen content creator en voorvechter van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit, verzorgt de vertelling in de eerste video die de merken gezamenlijk hebben onthuld. De video getiteld ‘Play in Color’ zet het belang van authentieke vertegenwoordiging in games in de schijnwerpers.

Volgende maand wordt er een gratis update voor het basisspel van De Sims 4 uitgebracht. De update bevat 24 nieuwe kleurcombinaties voor twee bestaande kapsels, geïnspireerd op de nieuwste Immersive Bolds-collectie van Dark & Lovely. In juli 2024 wordt er een tweede update uitgebracht. Ook deze update is samen met Dark & Lovely ontwikkeld en voegt een gloednieuw kapsel met dreadlocks toe. De samenwerking is een manier om de wereld van De Sims en de diversiteit van de vele miljoenen spelers zo authentiek en respectvol mogelijk weer te geven.

Kom hier meer te weten over de samenwerking met Dark & Lovely. Voor meer informatie over De Sims 4, volg @TheSims op X (voorheen Twitter), Instagram of TikTok, like De Sims op Facebook en bezoek TheSims.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx