De Sims 4 Interieurdesigner is nu verkrijgbaar

thumbnail

Sul Sul! Vandaag hebben Electronic Arts Inc. en Maxis de nieuwste Game Pack voor De Sims 4 uitgebracht op PC/MAC via Origin, Steam, PlayStation 4 en Xbox One. In De Sims 4 Interieurdesigner kunnen spelers die gek zijn op design hun creativiteit de vrije loop laten en de ruimtes van klanten van ‘gewoontjes’ in ‘geweldig!’ veranderen met de ultieme makeover.

Met de gloednieuwe carrière ‘interieurontwerper’ kunnen Sims de makeoverdromen van hun klanten realiseren. Voor een succesvolle makeover moeten spelers hun verbeeldingskracht gebruiken om het volledige potentieel van een ruimte tot leven te brengen en deze volledig te herontwerpen op basis van de behoeften, het budget en de voorkeuren van hun klanten om een goede recensie te krijgen!

De nieuwste Game Pack introduceert een reeks nieuwe en flexibele meubels die spelers helpen hun magische touch toe te passen op de makeovers. Van combinatiebanken en modulaire schappen tot ingebouwde fornuizen en ovens. Simmers kunnen de nieuw ingerichte ruimten op grootse wijze onthullen om te kijken hoe hun klanten reageren en voor- en na-vergelijkingen creëren om de ongelooflijke transformaties te laten zien.

De Sims 4 Interieurdesigner is nu verkrijgbaar voor € 19,99. Voor meer informatie over De Sims 4 en nieuwe content die spelers kunnen verwachten tijdens de Summer of Sims, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box