De releases van deze week

thumbnail

Ook deze week komt er het een en ander uit. Misschien geen wereld titels, toch games waarvan je moet houden. Onder andere de topper GTA VCS zal de meeste wel aanspreken. Daarnaast verschijnt ook de zoveelste Need for Speed, Carbon is ditmaal aan de beurt:

Grand Theft Auto Vice City Stories (PSP)

Vice City Stories is net zoals het voorgaande deel een spin-off van het origineel. Zal het weer een best-seller worden? Blijft het de GTA feeling houden? Om hierop antwoord te krijgen moet je deze preview even lezen.. Ja een belangrijk punt wat betreft een GTA game. Als ik door de ogen van de PSP bezitter kijk (die niet beter weet dan GTA:LCS) is er een heleboel verandert. Als ik daarentegen door de ogen kijk van de GTA kenner is er minder verandert. Maar er wordt niet voor niets gezegd dat Vice City de beste GTA game ooit is.

F.E.A.R. (Xbox 360)

F.E.A.R. is om te beginnen niet de uitdrukking die vertaald ‘angst’ betekend. F.E.A.R. is wel degelijk een afkorting en staat voor First Encounter Assault and Recon. In het spel maak jij deel uit van deze Assault en Recon groep die de wereld moet behoeden van grootse problemen.
Een meisje met bovennatuurlijke krachten die mensen mentaal kan verwoesten zwerft in de rondte en maakt het je regelt erg moeilijk door haar genetische manipulatie te gebruiken op mensen als jou. Regelmatig wordt je dan ook onlogisch in je eentje op pad gestuurd om wat bezeten Assault groups uit te roeien, een niet al te makkelijke klus dus die op jouw schouders wordt gelegd, en dat voor een intredend Recon member als jij die zich voordoet als het stille mannetje Gordon Freeman uit Half-Life 2, die ook zwijgend alle opdrachten weet op te volgen zonder enig commentaar of vraag om uitleg.

Final Fantasy XII (PS2)
Need for Speed Carbon (GC, PC, PS2, Xbox, Xbox 360)
Need for Speed Carbon: Own the City (DS, GBA, PSP)
Neverwinter Nights 2 (PC)
Children of Mana (DS)
Powerstone Collection (PSP)
Killzone: Liberation (PSP)
Lawnmower Racing Mania 2007 (Xbox)

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx