De Nederlands kampioen Allround Gaming van 2024 is bekend

thumbnail

De finale van de tweede editie van het NK Allround Gaming werd afgelopen zaterdag gespeeld in het H20 Esports Stadion te Purmerend. Winnaar Cone (Coen Jansen) werd Nederlands kampioen en ging naar huis met 3000 euro aan bol-tegoed.

Tweede editie NK Allround Gaming
De tweede editie van het NK Allround Gaming werd wederom georganiseerd door gameplatform Power Unlimited. Tijdens dit NK gaat de Nederlandse titel naar de deelnemer die gemiddeld het beste is in vijf uiteenlopende genres. Na vijf kwalificatierondes waarin populaire gratis games als Rocket League en Fortnite werden gespeeld, streden zaterdag twaalf deelnemers in het H20 Esports Stadion om de Nederlandse titel. Coen Jansen, ook wel bekend als Cone, ging er met de winst vandoor en werd de tweede Nederlands kampioen Allround Gaming.

Gezellig feestje voor iedereen
Met in totaal bijna 1500 deelnemers was er veel interesse voor het NK Allround Gaming. Het toernooi werd door Power Unlimited uitgezonden op livestreamplatform Twitch en via TikTok, met stercommentatoren Qucee en Morrog. De finale was een heuse happening, waar het toegestroomde publiek hun favoriete deelnemers kon aanmoedigen, maar ook zelf mee kon doen met gametoernooien en kon proberen om de snelste tijd neer te zetten op de op Fall Guys geïnspireerde stormbaan.

Martin Verschoor, creative director van Power Unlimited, is blij met een geslaagde tweede editie van het NK Allround Gaming. “Niet alleen was de finale megaspannend en hebben we een mooie winnaar, het was ook nog eens een gezellig feestje voor iedereen op een prachtige locatie”, aldus een trotse Verschoor. “Er was voor iedereen wat te doen en de finalisten hebben er een spectaculaire finale van weten te maken.”

Prijzen voor iedereen
Coen wint met zijn Nederlandse titel 3000 euro aan bol-tegoed, terwijl de nummers twee en drie naar huis gingen met respectievelijk 1500 en 750 euro aan bol-tegoed. Daarnaast gingen de meeste bezoekers ook niet met lege handen naar huis: gedurende de hele dag waren er voor het publiek ook prijzen te winnen.

Het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming wordt georganiseerd door Power Unlimited en ondersteund door bol., Trust, JBL, Lenovo Legion powered by AMD, Predator, SteelSeries, Turtle Beach, LG, AOC, en Evnia powered by Philips.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx