De muziek van Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP vanaf 12 februari beschikbaar

thumbnail

We zijn verheugd om het derde deel van de muziek van Red Dead Redemption 2 – The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP – te mogen aankondigen welke nu beschikbaar is voor pre-order op iTunes, met een beperkte blue sky splatter vinyl release die ook te pre-orderen is bij zowel de Lakeshore Records Online Store als de Rockstar Warehouse.

Voortbouwend op de bekroonde The Music of Red Dead Redemption 2: Original Soundtrack geproduceerd door Daniel Lanois, met D’Angelo, Willie Nelson, Rhiannon Giddens, Josh Homme, en meer, The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP bevat vijf niet eerder uitgebrachte tracks, waaronder fan favorieten The Housebuilding Song, de muziek van Arthur en Lenny’s onstuimige nacht in Valentine – A Quiet Time (Saloon Theme) – en nog veel meer.

The Housebuilding EP werd opgenomen in Nashville en bevat tracks van folklegende David Ferguson, de rechterhand van Johnny Cash en bekend van zijn productiewerk op verschillende hitalbums van Sturgill Simpson, en Matt Sweeney, een gitarist, componist en producer wiens werk te horen is op albums van Johnny Cash, Adele, Run The Jewels, en Iggy Pop.

The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP is een speciale release die op 12 februari uitkomt en ook de favoriet van iedere fan bevat; ‘’The Housebuilding Song’’. Dit nummer speelt een prominente rol in de Epiloog van Read Dead Redemption 2, wanneer de familie Marston zich vestigt in Beecher’s Hope.

The Housebuilding EP bevat ook 4 extra, nog uit te brengen nummers van Red Dead Redemption 2, door David Ferguson en Matt Sweeney. David Ferguson, geboren in Nashville, groeide op als rechterhand van Johnny Cash en ‘Cowboy’ Jack Clement. Hij is bekend van zijn productiewerk voor Sturgill Simpson’s hitalbums ‘’A Sailor’s Guide To Earth’’ en ‘’The Butcher Shoppe Sessions’’. Matt Sweeney uit NYC is een gitarist, componist en producer wiens werk te horen is op albums van Johnny Cash, Adele, Run The Jewels en Iggy Pop. Daarnaast heeft hij ook gevierde samenwerkingen met Bonnie Prince Billy en Chavez. 

Je kunt The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP bestellen als pre-order op Populaire digitale downloadplatforms voor muziek, waaronder iTunesEen vinyl release is nu ook de beschikbaar als pre-order bij zowel de Lakeshore Redords Online Store als bij het Rockstar Warehouse, zolang de voorraad strekt.

Je vindt de volledige tracklist hieronder, en check ook zeker de andere Red Dead Redemption 2 muziek releases die momenteel beschikbaar zijn op alle grote digitale muziekplatforms. Dit zijn onder andere de originele soundtrack gepubliceerd door Daniel Lanois, met D’Angelo, Willie Nelson, Rhiannon Giddens, Josh Homme en meer. Ook vind je daar de originele score gecomponeerd door Woody Jackson. Meer informatie over de muziek van Red Dead Redemption 2 vind je op de officiële website.

The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP track-lijst

1.            The Housebuilding Song (David Ferguson)

2.            A Strange Kindness (David Ferguson and Matt Sweeney)

3.            A Quiet Time (Saloon Theme) (David Ferguson and Matt Sweeney)

4.            The Course of True Love (David Ferguson and Matt Sweeney)

5.            Do Not Seek Absolution (David Ferguson and Matt Sweeney)

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x