De lanceringstrailer voor No Rest for the Wicked is vandaag uitgebracht

thumbnail

Moon Studios en Private Division hebben vandaag in afwachting van de aanstaande early access-release op 18 april om 18u00 CEST de officiële early access-lanceringstrailer uitgebracht voor No Rest for the Wicked, een volwassen, top-down action role-playing game (ARPG). De trailer presenteert de schilderachtige grafische stijl van de game en geeft een voorproefje van het verhaal en enkele personages die spelers ontmoeten.

No Rest for the Wicked is op Steam beschikbaar voor een speciale introductieprijs van € 35,99 (adviesprijs). Als je de game koopt via de partnerlink van verschillende samenwerkende content creators, krijg je nog eens € 4 korting op de speciale introductieprijs, waardoor de prijs uitkomt op slechts € 31,99 (adviesprijs). De korting via partners en de introductieprijs zijn beschikbaar tot 2 mei om 18u00 CEST. Spelers die No Rest for the Wicked gedurende de early access-periode kopen, krijgen ook de Cerim Armor-set. Je kunt de Cerim Armor-set en de instructies om in te wisselen hier bekijken.

Na de aankoop op Steam, is No Rest for the Wicked ook te spelen op NVIDIA GeForce NOW (apart lidmaatschap en aanmelding vereist), waarmee gamers direct toegang krijgen tot de prestaties van een GeForce-pc, op pc, Mac, SHIELD TV, Android, iOS of Chromebook zonder iets te hoeven downloaden. Ontdek hier meer over GeForce NOW.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx