De indrukwekkende releases van deze week

thumbnail

Het wordt weer een schitterende week als we de releases van de net begonnen week rustig voor ons nemen. De volgende games zullen deze week gaan verschijnen, enkele zijn dan ook gebaseerd op de Amerikaanse release maar de meeste zullen gewoon de komende dagen ook in Europa hun gezicht gaan tonen:

The Godfather (PC, PS2, Xbox)

The Godfather is een boek van Mario Puzo, dat in ´72 verfilmd werd door Francis Ford Cappola. Zoals de meeste wel zullen weten gaat het verhaal over een paar grote Italiaanse maffiafamilies die nogal wat met elkaar ruzie maken. De meest belangrijke persoon uit een familie werd: “The Godfather” genoemd. Door veel ingewikkelde systemen kon de regering niet op tegen de maffia. Als je niet deed wat je moest doen was je jouw leven niet meer zeker. Op dit moment heeft EA de licenties gekocht is er een gelijknamige game in de maak. In de maffia wereld gaat het om veel geld, moet EA gedacht hebben, dit is wordt namelijk een van de duurste games ooit gemaakt. Of we ook een goede game mogen verwachten lees je hier onder. De maffia wereld is alvast een interessant thema voor een game. Zeker als we met de Corleone familie te maken krijgen.

The Elder Scrolls IV: Oblivion (PC, Xbox 360)

De game speelt zich af in Cyrodil een provincie in het land van Tamriel. Na het zien van de eerste screenshots en filmpjes merk je dat dit een perfect landschap voor een sprookje kan zijn. Groene bossen, paadjes en af en toe een gebouwtje brengen je helemaal in de juiste sfeer. Maar niet alles is wat het lijkt. In deze provincie vinden we namelijk ook het schaduwrijk ofwel de plek waar demonen vandaan komen. Deze plek heeft de zelfde naam als het spel zelf namelijk Oblivion. Het ergste is dat de koning dood is waardoor de poort naar Oblivion open is en de demonen zonder moeite naar binnen kunnen. Het is aan jou de taak om de erfgenaam van de koning op te sporen zodat hij op de troon kan plaatsnemen en de poorten naar Oblivion sluiten.

Metroid Prime Hunters (DS)

Dit spel wordt waarschijnlijk de topper voor de Dual Screen. Met veel ongeduld zullen de meeste handheld gamers dan ook wachten op deze schitterende vertoning. Er zijn 6 nieuwe speelbare ‘bounty hunters’ in Metroid Prime Hunters (screen). Je unlocked ze door van ze te winnen in de singleplayer mod of door iemand die ze al heeft geunlocked te verslaan in de multiplayermogelijkheid. Het karakter dat je verslaat wordt dan voor jou speelbaar. Het spel bevat 7 gamemodes en meer dan 25 levels. Je kunt deathmatch spelen waarbij degene met de meeste kills wint. Je hebt daarnaast ook nog Survival mode. Hierbij krijg je een X-aantal levens en de winnaar blijft aan het einde over. Je hebt ook Prime Hunter. De eerste die hierin een kill maakt krijgt speciale krachten zoals bv. geen reload-time waardoor je sneller schiet. Maar je moet ook kills blijven maken omdat je health sneller omlaag gaat. Door kills te maken krijg je weer health. Daardoor wordt je gedwongen om tegenstanders te zoeken, en wordt de kans dat je gekilled wordt ook groter. Dit brengt wel meer spanning in het spel.

Overige releases

Me & My Katamari (PSP)
Tetris DS (DS)
Metal Gear Ac!d 2 (PSP)
Capcom Classics Remixed (PSP)
Suikoden V (PS2)
Viewtiful Joe Red Hot Rumble (PSP)
Blazing Angels: Squadrons of WWII (Xbox, Xbox 360)

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx