De december-update van Civilization VI verschijnt op 17 december

thumbnail

Vandaag heeft Firaxis een nieuwe video gedeeld die de nadruk legt op aankomende veranderingen, aanpassingen en toevoegingen die in de december-update naar Civilization VI komen. De december-update gaat live op donderdag 17 december. Voorafgaand aan de release zal Firaxis een community livestream houden op woensdag 16 december om 14.00 uur EST.

Naast enkele wijzigingen in de balans bevat elke game-update een nieuwe functie, zoals een scenario, gamemodus of aanpassing. De update van deze maand bevat de City-state Picker, evenals een aantal balansaanpassingen en aanvullende wijzigingen op basis van feedback van spelers.

Vergelijkbaar met de Natural Wonder Picker die in augustus werd geïntroduceerd, stelt de City-state Picker spelers in staat om te selecteren welke en hoeveel stadstaten in hun games zullen. Zo kun je kiezen voor een willekeurige selectie van City-states of een aangepaste lijst. Hierdoor is de City-state Picker is een geweldige manier voor spelers om stadstaten tegen te komen waarmee zij misschien nog niet eerder hebben gespeeld. Daarnaast biedt het een nieuwe dimensie om een deel van de moeilijkheidsgraad van het spel te controleren. Wil je een spel spelen met alleen maar Science-boostende stadstaten om je te helpen een Science overwinning te behalen? Of de productie moeilijker maken door alle industriële stadstaten uit te schakelen? Er zijn genoeg manieren om te experimenteren met de nieuwe City-state Picker!

Naar aanleiding van feedback van spelers, maken enkele nieuwe aanpassingen hun weg naar Civilization VI. Deze bevatten een belangrijke balansveranderingen tussen de Social Policies en de Tech- en Civic-boosts, evenals verbeteringen aan de AI. Zo zijn AI-leiders nu minder geneigd om eisen te stellen als je leger sterker is of als het slecht gaat in een oorlog. Tenslotte zullen spelers ook enthousiast zijn om een “Stop Asking Me” knop te vinden die gebruikt kan worden als burgers te veel eisen of verzoeken sturen. Volledige details zijn beschikbaar in de patch notes die op 17 december naast de update verschijnen.

De game-update van december is één van de vele gratis updates die deel uitmaakt van de algemene content-roadmap voor Civilization VI, beschikbaar voor iedereen die de game bezit.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box