De Closed Beta Test voor Park Beyond gaat nu van start

thumbnail

Vandaag openen we de deuren van Park Beyond voor het eerst naar spelers toe! De Closed Beta Test is vanaf vandaag op pc beschikbaar tot 19 mei voor iedereen die zich wist te registreren waardoor ze hun eerste stappen kunnen zetten in deze pretpark management simulatiegame met een hoog fungehalte. De Park Beyond Closed Beta Test geeft toegang tot een klein stukje content uit Park Beyond dat op 16 juni verschijnt.

In de Closed Beta Test zijn de eerste twee missies uit de campagne speelbaar die een kleurrijke cast aan personages introduceren en de spelers bijstaan tijdens hun avontuur bij het bedenken van visionaire creaties, maar ook bij het trainen hoe men een succesvol park kan beheren.

De Sandbox-modus, met een van vele maps, is ook beschikbaar. Het is de perfecte plek om alles wat je tijdens de oefenmissies hebt geleerd uit te testen. Impossification maakt ook onderdeel uit van deze modus: verbaas je bezoekers en kijk mee hoe attracties en shops alleen maar gekker en gekker worden!

Je kan je nog steeds registreren en deelnemen aan de Closed Beta Test door de game te pre-orderen (die tevens een gouden Omnicar aan je rollercoasters toevoegt): https://bnent.eu/BetaPB

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx