De Black Orcs bestormen Blood Bowl 3

thumbnail

Vier gloednieuwe teams betreden het Blood Bowl-veld in de langverwachte derde videogame van de beroemde -franchise. Onder de teams bevindt zich een ras dat de fans bekend zal voorkomen: de Black Orcs! NACON en Cyanide Studio presenteren met trots een gameplayvideo van dit ras, zodat je je kunt vergapen aan hun verpletterende fysieke superioriteit.

Bekijk de video met de Black Orcs, één van de nieuwe teams in Blood Bowl 3
https://youtu.be/0SGo428Gch4 

Omdat de Black Orcs moe werden van de amateurprestaties van de andere Greenskins, besloten ze hun eigen teams te creëren. Vergeet overspelen, ontwijken en snelheid: de Black Orcs zijn vooral lichtende voorbeelden van hoe je tegenstanders methodisch en meedogenloos in de modder kunt trappen.

Ondersteund door een trol, wiens brute kracht slechts wordt geëvenaard door zijn domheid, en goblins die de bal dragen en het veld overspoelen, is het de favoriete tactiek van de Orcs om iedereen op gewelddadige wijze te verpletteren die dom genoeg is om de weg naar de endzone te versperren!

De Black Orcs vormen met al hun kracht en geweld een formidabel ras in Blood Bowl 3. Binnenkort verschijnen video’s die meer info geven over de andere teams, inclusief hun sterke en zwakke punten en de strategieën die ze in het spel kunnen gebruiken.

Blood Bowl 3 verschijnt in augustus 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam en Nintendo Switch.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  666
  15 dagen geleden

  Ik ben benieuwd.

  OrbitingDeath
  Lid
  298
  15 dagen geleden

  Ziet er heel gaaf uit 🙂


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box