De betoverende soundtrack van Tales of Kenzera: ZAU is nu beschikbaar

thumbnail

Electronic Arts Inc. en Surgent Studios hebben vandaag, in samenwerking met Lakeshore Records, de officiële soundtrack van Tales of Kenzera: ZAU uitgebracht. Het album bevat originele muziek van de met een Emmy bekroonde componiste Nainita Desai (14 Peaks: Nothing Is Impossible, Call of Duty, Immortality). De 26 nummers tellende soundtrack is nu beschikbaar op Apple Music, iTunes Store, Amazon Music, Spotify, Tidal, YouTube Music en Deezer.

De muziek van Tales of Kenzera: ZAU is sterk beïnvloed door de rijke muzikale tradities van Afrika. Samen met opzwepende vocalisaties benadrukken een orkest, elektronische elementen en traditionele Afrikaanse instrumenten het grote verdriet en de ultieme vreugde uit de game. De orkestopnames vonden plaats in zowel de legendarische Abbey Road Studios in Londen als in Wenen, Oostenrijk. Er kwamen zo’n 120 muzikanten, studio’s en andere teams uit de muziekindustrie samen – wat heeft geresulteerd in een sensationele soundtrack die de culturele authenticiteit van de game omarmt. Zo sloeg Nainita de handen ineen met artiesten uit Zuid-Afrika en West-Afrika, waaronder een koor dat eerder heeft bijgedragen aan de iconische soundtrack van Black Panther.

Vergeet niet om Tales of Kenzera en Surgent Studios te volgen op X, Instagram of TikTok en bezoek de website voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx