David Beckham wordt het gezicht van EA Sports Active 2

thumbnail

EA SPORTS, een merk van Electronic Arts Inc., heeft vandaag bekendgemaakt dat stervoetballer David Beckham het gezicht wordt van EA SPORTS Active 2, een innovatieve reeks interactieve fitnessproducten waarmee gebruikers zelf hun ideale trainingsprogramma kunnen samenstellen. Beckham wordt de spreekbuis van de franchise en zal centraal staan in reclame- en verkoopmateriaal voor Europa en Australië. Met EA SPORTS Active kunnen gebruikers spierkracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en cardio trainen. Het fitnessprogramma zorgt voor meetbare fitnessresultaten dankzij een innovatieve hartslagmeter en draadloze registratie van bewegingen. In Europa en Australië komt EA SPORTS Active 2 op 18 november uit voor Kinect voor het Xbox 360 videogame and entertainment systeem van Microsoft, PlayStation 3, Wii, iPhone en iPod touch.

“David heeft altijd hard getraind om in topvorm te blijven. Hij heeft mensen overal ter wereld gestimuleerd om aan hun conditie te werken”, aldus Jens Uwe Intat, senior vice-president en general manager voor Europa bij EA. “We zijn heel enthousiast over onze samenwerking met David. Juist omdat hij fitness zo belangrijk vindt, past hij perfect bij EA SPORTS Active 2. We zijn enorm blij dat hij samen met ons mensen overal ter wereld wil motiveren om actief te leven.”

“EA SPORTS Active is een indrukwekkend product en ik zie veel elementen terug uit de trainingen van mijn voetbalcarrière,” zegt David Beckham. “Ik vind het geweldig dat ik ga samenwerken met EA SPORTS, zeker omdat ze een geweldige reputatie hebben en authentieke en geloofwaardige sportproducten uitbrengen.”

EA SPORTS Active 2 wordt geleverd met het Total Body Tracking-systeem, dat door middel van een hartslagmeter en bewegingssensoren zorgt voor effectieve trainingen en meetbare resultaten. De hartslag van gebruikers wordt tijdens het trainen op het scherm weergegeven, zodat ze weten hoe intensief ze trainen. Zo kunnen ze optimaal presteren en hun fitnessdoelen sneller bereiken. Bovendien kunnen gebruikers nu ook hun trainings- en hartslaggevens bijhouden op de nieuwe interactieve website van EA SPORTS Active 2. Daar kunnen ze duidelijk zien hoe ze in de loop van het programma vooruit zijn gegaan, zodat ze gemotiveerd blijven tijdens de trainingen. De bewegingssensoren bieden volledige bewegingsvrijheid, met als resultaat een optimale trainingsbeleving. EA SPORTS Active 2 maakt trainen eenvoudig en doeltreffend, overal en altijd!

EA SPORTS Active is op dit moment het best beoordeelde interactieve fitnessprogramma voor de Wii op de markt**. Het product wordt ontwikkeld door EA Canada in Vancouver en heeft de PEGI-classificatie “3”.

EA SPORTS is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van sportentertainment, met kaskrakers en franchises, bekroonde interactieve technologie, wereldwijde game-wedstrijden en ongekende digitale ervaringen. EA SPORTS staat garant voor een sportervaring vol emotie dankzij toonaangevende sportsimulatie-games, waaronder Madden NFL-football, FIFA, NHL-ijshockey, NBA ELITE-basketbal, NCAA Football en NCAA-basketbal, Fight Night-boksen, EA SPORTS MMA, Tiger Woods PGA TOUR-golf en EA SPORTS Active.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  jij bent ook een raar ventje hoor scareface.. heb al zolang niet van beckham gehoord en nou komt die ineens dat hij het gezicht word van ea sports active 2… wist niet eens dat er een deel 1 was

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  is wel een goede persoon er voor vind ik

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Leuk toch :clap:


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx