Cuthbert: Sony loopt risico’s om devs te verlizen door PSN-downtime

thumbnail

Sony zal binnenkort het PlayStation netwerk weer gaan lanceren, maar inmiddels hebben developers en uitgevers al de nodige schade opgelopen wegens de downtime. Q-Games woordvoerder Dylan Cuthbert laat via de QJ weten dat hij vindt dat Sony hiervoor moet opdraaien.

“Ik weet niet wat Sony gaat doen om ontwikkelaars te helpen, waaronder ons, maar ik heb het gevoel dat Sony developers zal verliezen als ze niets doen.” Q-Games kennen we onder andere van de game PixelJunk games en is een belangrijke PSN developer. Cuthbert gaat verder: “Ik denk dat Sony momenteel diverse gaten aan het dichten is en dat ze binnen een week of 2 meer concreets kunnen zeggen hierover.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  12 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ps is dood r.i.p sony met je delaystation

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  @Ice-T maar de fail rate van de xbox is een veel kleinere invloed geweest voor developers (ik heb het hier over developers en niet over consumenten aangezien het artikel daar over gaat, niet over consumenten). Zoals gezegd, als jij je game nu uitbrengt en hij werkt maar voor 20% op een console, dan zullen mensen hem laten liggen. PSN is offline en mensen kunnen die game niet spelen zoals hij bedoeld is. Dat kost de ontwikkelaar geld, omdat hij minder verkocht wordt. De failure rate van de xbox is idd minstens 50% maar dat is wel vespreid over lange tijd… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Het zal met de PS4 precies hetzelfde gaan als met de PS3. Iedereen heeft er eerst zoveel commentaar op, vervolgens komen er zoveel dikke exclusives dat ineens veel mensen een PS3 hebben. 3 jaar terug had iedereen commentaar erop, en nu sinsd de PS3 betaalbaar is, nemen steeds meer mensen een ps3.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  juist, vooral de PS3 exclusives zijn voor mij een reden om bij Sony te blijven. En ook over de klantenservice van Sony ben ik zeer te spreken. Heb 1 keer een Playstation 3 moeten opsturen omdat ie last had van het “Yellow Light” probleem. Iets wat Sony trouwens NOOIT ontkend heeft in tegenstelling tot MS, die dat wel degelijk deed bij de RRoD. Binnen een week had ik een nieuwe Playstation 3 binnen!! keurig die service. :clap: Dus mij boeit het geen reet dat het PSN er een maand uit ligt ik speel bijna nooit online.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Grave, meer dan 50% fail rate van xbox, dat kun je wel vergelijken want zo’n aantallen beinvloed de hele community. En ik heb zoiets van, ik ben de xbox 4 maanden kwijt geweest aan reparaties, een keer 3 maanden en 2 keer 2 weken. MS klantenservice was ook waardeloos, 3 maanden voor reparatie, ik blijf bij Sony, voor altijd. Ook doordat ze met games komen als Heavy Rain, Uncharted en dergelijke, daar kan de competitie met hun exclusives niet overheen. En uiteindelijk zullen de exclusives ervoor zorgen dat de ene console beter verkoopt dan de ander. Zoiets zal weinig invloed… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Sony’s console is imo gewoon beter, kijk alleen eens naar de exsluvies van Microsoft dit jaar.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Inderdaad, voor mij ook geen Playstation4. Gewoonweg omdat Sony ook lak heeft aan zijn klandizie, zoals maar weer blijkt. Ben gelukkig ook geen blinde pauperfanboy die alles Sony maar moet kopen, ondanks alle grote flops van de laatste tijd.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  En dan halverwege als de PS4 toch weer succesvol blijkt te zijn, toch weer aanschaffen 😉 

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Voor mij staat al vast, PS4 ga ik zeker halen!


  Naar boven
  12
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box