CryEngine 2 wordt op de GDC op de PS3 en Xbox 360 gedraaid

thumbnail

Crysis en Far Cry developer Crytek heeft bekend gemaakt dat het de cross-platform versie van de CryEngine 2 op de Game Developers Conference in San Francisco zal gaan laten zien. Hierdoor bestaat nog steeds de kans dat Crysis naar de console zal gaan komen aangezien de engine gebruikt is voor de PC-versie van de game. Een geselecteerde groep op de GDC zou de engine in werking mogen zien op zowel de Xbox 360 als op de PlayStation 3. Of er dan ook interessant en nieuw nieuws bekend gemaakt zal worden is onbekend. Onlangs wist een Crytek woordvoerder nog te vertellen dat het een helse klus zou gaan worden als Crysis naar de console zou moeten komen. Het spel zou namelijk voor zowel de PS3 als voor de Xbox 360 helemaal opnieuw geoptimaliseerd moeten worden om het draaiende te kunnen krijgen. Uiteraard zal men ongetwijfeld ook nieuwe projecten naar beide platforms gaan brengen. De GDC zal de volgende maand plaats gaan vinden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box