Crown Wars: The Black Prince nu verkrijgbaar voor pc en consoles

thumbnail

NACON en Artefacts Studio maken met plezier bekend dat Crown Wars: The Black Prince nu verkrijgbaar is voor pc, PS5 en Xbox Series X|S. Voor een goede indruk kun je nu de launch trailer bekijken van deze nieuwe turn-based tactics en strategy game van Artefacts Studio, de maker van de hit-game The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (die door spelers hoog wordt gewaardeerd, met 88% positieve reviews op Steam).

Bekijk de launch trailer van Crown Wars: The Black Prince

Crown Wars: The Black Prince dompelt spelers onder in de Honderdjarige Oorlog. Tijdens deze oorlog bestrijden verschillende koninklijke families elkaar in bloederige conflicten, met als inzet de kroon van het machtigste koninkrijk van het Westen. De game geeft een unieke eigen draai aan de middeleeuwse setting en laat spelers een meeslepend verhaal beleven met snufjes dark fantasy en occulte krachten, waarvan de invloed is terug te zien in de gameplay.

Met zes klasses om uit te kiezen, kunnen spelers hun eigen gevechtsstrategie bepalen door een squad te vormen met een zelfgekozen mix van fysieke kracht en buitengewone vaardigheden. Dankzij de verschillende profielen voor elk personage kunnen spelers een leger met een unieke identiteit samenstellen.

Crown Wars: The Black Prince is een eerbetoon aan het genre van turn-based tactics and strategy games en biedt spelers diverse elementen die het genre zo geliefd maken, inclusief:

 • Een systeem waarin het draait om dekking, positioneren en het combineren van vaardigheden, waardoor spelers worden uitgedaagd om slim gebruik te maken van het terrein en de omgeving
 • Complexe turn-based gevechtssituaties en tactieken
 • Naast hoofddoelen ook diverse secundaire doelen om te behalen
 • Een breed aanbod aan wapens om te gebruiken en ontwikkelen, afhankelijk van de soldatenklasse en de gebruikte strategie
 • Meer dan 100 vrijspeelbare vaardigheden en wapens, met vele verschillende effecten (schade, vertraging, genezing, enz.)
 • Vele finishing-move-sequenties beschikbaar voor de afronding van intense, brute gevechten
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx