Counter-Strike Nexon: Zombies beschikbaar

thumbnail

Nexon Europe heeft het genoegen om de lancering van het langverwachte Counter-Strike Nexon: Zombies op Steam aan te kondigen. Naast alle favoriete elementen uit het originele Counter-Strike hebben spelers veel nieuws te beleven, waaronder vernieuwde spelmodi, wapens, personages, en natuurlijk, zombies.

De razendsnelle, gevaarlijke zombies voegen een volledig nieuwe dynamiek toe, met als resultaat uitzinnige actie over een grote verscheidenheid aan maps. Counter-Strike Nexon: Zombies is een free-to-play game waarvoor niet meer dan een Steam account nodig is om te kunnen spelen.

“Counter-Strike Nexon: Zombies bevat een breed scala aan gameplay opties, van traditionele deathmatch op klassieke maps tot zombie boss gevechten in nieuwe omgevingen,” zegt Kenny Chang, Nexon Europe CEO. “Wat betreft de toekomstige ontwikkeling van de game hebben wij een aantal belangrijke beslissingen kunnen maken met behulp van de feedback die wij tijdens de open bèta hebben ontvangen. In de tussentijd wens ik jullie veel plezier met de game.”

Om de lancering te vieren en nieuwe spelers te verwelkomen, heeft Nexon vijf diverse in-game evenementen georganiseerd waarin verschillende items en wapens kunnen worden gewonnen. In de komende weken worden deze evenementen aan de hand van speler feedback geüpdate en uitgebreid, om zo nieuwe online free-to-play gameplay elementen toe te kunnen voegen aan het alsmaar ontwikkelende Counter-Strike Nexon: Zombies.

Counter-Strike Nexon: Zombies is nu beschikbaar via Steam voor spelers uit Noord-Amerika, Europa, Oceanië en de CIS regio.

Om de game gratis te spelen ga je gewoonweg naar de Steam pagina: store.steampowered.com/app/273110.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x