Confronteer de duisternis tijdens het Doppelgangers Collection Event van Apex Legends

thumbnail

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Doppelgangers Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 17 tot 31 oktober en introduceert de gamemodus Tricks N’ Treats Trios, in-game-snoepgoed, ‘After Dark’-maps en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder:

 • Tricks N’ Treats Trios – Copycat Kits stellen spelers in staat om extra vaardigheden te krijgen van verschillende Legends. Ook is er snoepgoed beschikbaar die Legends gedurende korte tijd voorziet van extra EVO points, Ultimate Charge en Shield Healing.

 • ‘After Dark’-maps – Beleef nachtmerries in Olympus, Kings Canyon en World’s Edge. Spelers kunnen niet ontsnappen aan de duisternis.

 • Beloningen-tracker – Spelers kunnen alle nieuwe items ontgrendelen met de beloningen-tracker, waaronder de ‘Wrong Path’-skin van Pathfinder en de matchende ‘Pathblazer’ Spitfire-skin.

 • Prestige-skin van Revenant – Spelers die vóór 31 oktober alle 24 exclusieve cosmetische items verzamelen, ontgrendelen automatisch de Prestige-skin van Revenant: de ‘Apex Nightmare’. Deze is gemaakt om angst aan te jagen over de Outlands.

Apex Legends: Resurrection is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op XInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx