Company of Heroes 3 aangekondigd voor de PC

thumbnail

Relic Entertainment en SEGA hebben aangekondigd dat Company of Heroes 3 zal verschijnen voor de PC en wel in 2022. Er is op dit moment een pre-alpha van het spel beschikbaar via de website van Company of Heroes. In de nieuwe game bepalen de keuzes die je maakt niet alleen de battles, maar deze bepalen ook het gehele verloop van het verhaal en de oorlog zelf. In de singleplayer modes kun je aan de slag met Full Tactical Pause, waarmee je de mogelijkheid krijgt om de actie tijdelijk te bevriezen. Ook kun je al je acties in één keer tegelijk coördineren om zo elke beweging en tactische zet die je maakt volledig uit te denken zonder de druk van actie die op dat moment plaatsvindt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  909
  17 dagen geleden

  Echt super nice, gister al even die pre alpha gespeeld. Ondanks dat er nog heel veel aan moet gebeuren voelt het wel meteen goed. Weet nog niet zeker of ik die nieuwe dynamische map tof vindt met de turnbased gameplay maar het RTS gedeelte is weer top.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box