Colin McRae 2005 nu uit als PSP classic

thumbnail

Codemasters maakt vandaag bekend dat Colin McRae Rally 2005 vanaf nu verkrijgbaar is in de Playstation Portable Platinum range. De rallygame, die door raceliefhebbers wordt gezien als de beste off road racegame voor de PSP, ligt vanaf heden voor 19,99 in de winkel.

Naast de PSP Platinum release wordt Colin McRae 2005 ook opnieuw uitgebracht op de PlayStation2 in een Platinum jasje. “We krijgen nog steeds veel positieve feedback op deze racegames van zowel gamers als pers. Volgens veel journalisten is Colin McRae 2005 voor de PSP de beste rallygame die ooit is gemaakt . Het spel wordt geroemd om zijn realisme, de gameplay en de grafische kwaliteit. We zijn daarom blij dat we de game opnieuw kunnen uitbrengen, en ook nog eens voor een vriendelijke prijs”, aldus Mike Hendrixen, Marketing Manager van Codemasters Benelux. “Ondanks de hevige strijd tussen de current-gen consoles, is er nog steeds een grote markt voor goede PlayStation2 games en groeit de installed base van de PS2 nog met de dag. Deze klassieker mag daarbij niet ontbreken in de collectie”.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box