Codemasters brengt eerste Nederlandse game naar de PlayStation 3

thumbnail

Overlord Raising Hell – Na het wereldwijde succes van de Xbox 360 en PC versie van het uit Delft afkomstige Overlord wordt vandaag de PlayStation3-versie gelanceerd. Daarmee is Overlord Raising Hell de eerste uit Nederland afkomstige game die beschikbaar is voor de succesvolle spelcomputer van Sony.

Toen Overlord vorig jaar uitkwam op de Xbox 360 en op PC werd de game afkomstig uit de Triumph studio’s in Delft, gelauwerd om zijn originaliteit en enorme dosis humor. Overlord sleepte een aantal grote prijzen in de wacht waaronder de award voor ‘Most Original Game of the Year” tijdens de Game Power Award uitreiking.

Overlord haalde in o.a. Duitsland, Frankrijk en Engeland de eerste positie in de charts en in Nederland in België stond de game ook wekenlang in de top 3 van bestverkochte games. De verwachtingen rondom de PlayStation3 zijn dan ook hooggespannen.

Codemasters nodigt gamers uit om een kijkje te nemen in de donkere toren, het bolwerk van de duistere heerser, met een nieuwe video. De video is nu verkrijgbaar op www.codemasters.com/overlordraisinghell.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box