Codemasters bevestigt de geruchten: Overlord naar de PS3

thumbnail

Bereid je maar voor, want slecht zijn is nog nooit zo leuk geweest als in Overlord: Raising Hell. De heerlijk tirannieke Overlord en zijn troepen van Minions keren deze zomer terug! Codemasters kondigt namelijk officieel aan dat Overlord: Raising Hell, een verzameling van tirannieke traktaties, naar de PlayStation 3 komt!

De originele Overlord, de creatie van de Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios, was als allereerste Nederlandse Xbox 360 game in 2007 een bestseller op zowel de console als de PC. Het wereldwijde succes heeft ervoor gezorgd dat de game voor diverse landen is vertaald, waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Russisch en Japans. Het is dan ook niet vreemd dat Codemasters deze fantastische titel ook graag wil delen met alle PlayStation 3 bezitters. Overlord: Raising Hell levert de complete Overlord ervaring, inclusief alle expansion content, in één complete ‘exclusive edition’.

De game speelt zich af In een volslagen ziekelijke fantasiewereld. Overlord: Raising Hell is een actieavontuur die spelers meedogenloos, vastberaden en zelfs een beetje tiranniek laat gedragen, wanneer zij gebieden plunderen en koninkrijken overwinnen om zich de almachtige Overlord te mogen noemen. Centraal in het spel staat een leger van slaafse kleine wezentjes, bekend als de Minions, en hun aanwezigheid verschaft Overlord: Raising Hell de nodige heerlijk zwarte humor.

Geheel loyaal aan hun Overlord gebruiken Minions hun unieke vaardigheden om dingen te halen, te vechten en zelfs voor hem te sterven. Rasopportunisten als ze zijn, berooft een Minion zijn tegenstander van alle bruikbare wapens en bepantsering. Spelers verzamelen legers van tot wel vijftig Minions terwijl ze de vijf gebieden van de wereld overwinnen. Gebruik de Minions op een tactische manier en ze staan altijd tot je beschikking, klaar om henzelf op te offeren, alleen maar om het illustere hachje van de Overlord te redden.

Overlord: Raising Hell neemt spelers dieper mee in de Overlords wereld met een serie van extra helse levels, één voor elk van de vijf koninkrijken in het spel. Nu de undead zich in de afgrond verzamelen om de macht van de Overlord in de bovenwereld bedreigen, rest je nog slechts één mogelijkheid: regel een Minion leger, daal in de afgrond af en start wederom een nieuwe golf van vernietiging om je onderdanen terug naar huis te laten keren, de gevallen helden voorgoed uit de weg te ruimen en de troon op te eisen in de onderwereld van ieder koninkrijk.

Als toevoeging op het bieden van een complete collectie van Overlord content, inclusief online samenwerkend plunderen en 1-op-1 slachtpartijen, zal de PlayStation 3 editie ook worden uitgebreid met gedetailleerde graphics, een audiosysteem met 7.1 surround sound en verfijndere gameplay, zoals de toevoeging van een on-screen minimap.

Bereid je voor op een frisse wind van onderdanige lol wanneer Overlord: Raising Hell deze zomer uitkomt voor de PlayStation 3 system.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx