Coca-Cola presenteert nieuwe songs voor DJ Hero 2 en Guitar Hero

thumbnail

Vanaf vandaag werken DJ Hero 2 en Guitar Hero: Warriors of Rock van Activision Publishing Inc. samen met Coca-Cola. Dankzij deze samenwerking krijg je toegang tot exclusieve downloadbare content van wereldberoemde talenten als Tiësto en My Chemical Romance.

Beat-kunstenaars in de dop, sensationele zangers of zangeressen en hun vrienden kunnen de DJ Hero 2-sets met drie exclusieve mixes uitbreiden. Ga aan de slag met mixes van een succesvolle en wereldberoemde dj en producer in de exclusieve Tiësto mix -pack gepresenteerd door Coca-Cola.

Tiësto mix-pack gepresenteerd door Coca-Cola bevat:
• ‘Traffic’ gemixt met ‘Louder Than Boom’
• ‘Feel It In My Bones’ ft. Tegan & Sara (FSG remix)
• ‘Knock You Out’ ft. Emily Haines gemixt met ‘Young Lions’

Alle shreddende rockaholics, onverschrokken leadsingers en drummers die de beat er echt uitrammen opgelet! De alternatieve rockband My Chemical Romance wil graag dat jullie helpen om de release van hun nieuwe album Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys te vieren. Dit doe je door lekker te jammer op de vier nummers uit het My Chemical Romance track-pack. Het track-pack bevat de volgende nummers, waaronder een track van hun nieuwe album:

My Chemical Romance track-pack
• ‘Bulletproof Heart’
• ‘Helena’
• ‘Teenagers’
• ‘Welcome To The Black Parade’

Het My Chemical Romance track-pack is beschikbaar op Xbox LIVE Marketplace voor het Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft en kost 600 Microsoft Points. Op PlayStation Store voor het PlayStation 3 computer entertainment system kost het track pack €7.49 en voor het Wii-systeem download je het pack voor 750 Wii Points. Alle nummers in het track-pack zijn ook afzonderlijk te downloaden voor het Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft voor 160 Microsoft Points, voor het PlayStation 3 systeem voor €1.99 en voor het Wii-systeem voor 200 Wii Points. Eigenaars van een Xbox 360 kunnen niet alleen via de in-game store en Xbox LIVE Marketplace voor Xbox 360 hun muziekverzameling in Guitar Hero uitbreiden, maar ook met de Guitar Hero VIP Pass Music Store die exclusief beschikbaar is op Xbox LIVE. Voor meer informatie over Guitar Hero: Warriors of Rock en een lijst van alle nummers die je kunt downloaden of importeren ga je naar www.guitarhero.com.

Het Tiësto mix-pack gepresenteerd door Coca-Cola is beschikbaar op Xbox LIVE Marketplace voor Xbox 360 voor 640 Microsoft Points, op PlayStation Store voor het PlayStation 3 systeem voor €7.99 en als afzonderlijke downloadbare singles voor het Wii-systeem voor 300 Wii Points per stuk. Voor informatie over het aansluiten van je console en toegang tot de downloadbare content van DJ Hero ga je naar: www.djhero.com/en-us/education/download.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  tiesto mixpack ftw 😀


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box