Co-op multiplayer content voor Spec Ops: The Line beschikbaar

thumbnail

de gratis cooperative multiplayer modus, die eerder door 2K Games is aangekondigd, is nu beschikbaar voor Spec Ops®: The line, de third-person military shooter die zich afspeelt in het door zandstormen geteisterde Dubai. De gratis bonus content is de perfecte aanvulling op het uitdagende single-player verhaal en nu beschikbaar als gratis download voor Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC. Deze two-player cooperative multiplayer modus is gratis voor iedereen die een exemplaar heeft of aankoopt van Spec Ops: The Line.

Het cooperative bonusmateriaal in Spec Ops: The Line omvat een aantal objective-based cooperative multiplayer scenario’s die zich afspelen in Dubai nadat rampzalige zandstormen de stad in puin hebben gelegd. Er zijn vier snelle missies, elk met eigen unieke doelen, omgevingen en speelbare personages. De twee spelers moeten samenwerken om zich door hordes vijanden en verblindende zandstormen heen te vechten om hun doel te behalen. Daarbij draait het om teamwork en de inzet van een heel arsenaal aan wapens en explosieven.

In aanvulling op de two-player cooperative multiplayer game modus heeft Spec Ops: The Line ook een uitdagend single-player campaign en uitdagende online multiplayer game modus. Spec Ops: The Line ontwikkeld door YAGER, bevat een intense single-player verhaallijn die zich ontvouwt in de vernietigde overdaad van Dubai. Als Kapitein Martin Walker vecht de gamer zich een weg door de stad op een zoektocht naar Kolonel John Konrad en zijn vermiste bataljon: The Damned 33rd. Spec Ops: The Line biedt ook een uitgebreide class-based multiplayer ervaring, inclusief squad-based games.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Straks misschien even downloaden 🙂 Op zich ‘n vette actie.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx