Clear River Games neemt drie games mee naar Keulen

thumbnail

Clear River Games is een relatief nieuwe ontwikkelaar en uitgever in de videogame-industrie, gevestigd in Zweden. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor het creëren en delen van unieke game-ervaringen met een wereldwijd publiek. Clear River Games richt zich voornamelijk op het publiceren van niche- en retro-geïnspireerde titels, waardoor ze zich onderscheiden van de grotere, meer mainstream uitgevers. Ze zijn toegewijd aan het ondersteunen van onafhankelijke ontwikkelaars en brengen vaak games uit die een nostalgische charme combineren met moderne gameplay-elementen. Hun catalogus bevat een verscheidenheid aan genres, van platformers en puzzelspellen tot actie-avonturen.

Een van de bekendere titels die door Clear River Games is uitgebracht, is “Alwa’s Legacy,” een metroidvania-achtig spel dat lovende kritieken heeft ontvangen vanwege zijn prachtig ontworpen pixelart en uitdagende gameplay. Clear River Games werkt nauw samen met de ontwikkelteams om ervoor te zorgen dat elk spel niet alleen technisch goed in elkaar zit, maar ook een sterke artistieke visie behoudt. Deze toewijding aan kwaliteit en creativiteit heeft hen een groeiende schare fans opgeleverd en versterkt hun reputatie als een betrouwbare uitgever voor indie games.

Inmiddels heeft de ontwikkelaar de line-up voor de Gamescom bekend gemaakt. Op het evenement van 21 augustus tot en met 25 augustus neemt men de volgende games mee:

– Gimmick! 2
– Assault Suit Leynos 2 Saturn Tribute
– Snow Bros. Wonderland

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx