Claim je troon in Shin Megami Tensei V voor de Switch

thumbnail

Nahobino is pas kort geleden ontstaan, en noch mens noch demon. Nu moet hij samen met zijn vrienden besluiten wat het redden waard is… en bereid zijn de rest in zijn naam op te offeren. Shin Megami Tensei V is nu verkrijgbaar, exclusief voor de Nintendo Switch.

Bekijk voor meer informatie de nieuwe Shin Megami Tensei V – Order en chaos-trailer (Nintendo Switch).

Wanneer de hoofdpersoon tijdens zijn wandeling door het hedendaagse Tokio op een gruwelijke moordscène stuit, maakt hij een omweg die eindigt in bewusteloosheid. Hij ontwaakt in een heel ander Tokio, een Tokio dat door de Apocalyps is verwoest en nu Da’at wordt genoemd. Nét op het moment dat bloeddorstige demonen zijn leven willen nemen wordt hij gered door een kracht waarmee hij vervolgens samensmelt tot een wezen dat noch mens noch demon mag heten: een Nahobino.

Met zijn nieuwe krachten baant de hoofdrolspeler zich een weg door Da’at, een raadselachtig rijk vol mythische goden en demonische tirannen die constant in conflict zijn om te overleven. Op zoek naar antwoorden moet de hoofdpersoon zijn eigen pad kiezen in een strijd tussen licht en donker, en uiteindelijk het lot van de wereld bepalen.

Kenmerken:

 • Beleef een aangrijpend verhaal vol tragische keuzes, breng offers om je idealen hoog te houden en volg het licht – of de duisternis – om je rol in de nieuwe wereld te ontdekken.
 • Vecht je een weg door een door demonen geteisterde woestenij met het Press Turn Battle System, traceer zwakke punten van vijanden om deze herhaaldelijk te raken, maar pas op: elke fout kan je laatste zijn.
 • Verander formidabele vijanden in waardevolle bondgenoten door ze via onderhandelingen te rekruteren, en laat ze vervolgens met elkaar samensmelten om de demonen te creëren die bij jouw speelstijl passen.
 • Verken de uitgestrekte wereld van het post-apocalyptische Tokio, dat volledig en in verbluffend 3D is gerenderd met behulp van de Unreal Engine 4, een primeur voor de Shin Megami Tensei-serie.

Shin Megami Tensei V is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelers nemen de rol aan van de pas ontstane Nahobino, die samen met zijn vrienden moet besluiten wat het redden waard is… en wat in zijn naam moet worden opgeofferd. Goddelijkheid ligt binnen bereik.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box