Civilization VI: Leader Pass – Rulers of China Pack nu beschikbaar

thumbnail

Het volgende DLC-pakket voor Civilization VI: Leader Pass – Rulers of China – is nu beschikbaar! Richt nieuwe dynastieën op met het Rulers of China Pack, met onder andere Yongle (China), Wu Zetian (China) en Qin Shi Huang the Unifier (China). Bekijk hier de First Look; specifieke details over de Leiders zijn ook hieronder beschikbaar: 

Yongle (China)
Toen Zhu Di, prins van Yan, de troon besteeg, nam hij de regeringsnaam Yongle aan. Als keizer verwende hij zich niet te veel met luxe, maar zocht en ontving hij tributen van tientallen andere landen. In het spel houdt hij van beschavingen met positieve inkomsten per beurt en niet van beschavingen met negatieve inkomsten per beurt.

Nieuwe vaardigheid: Lijia

 • Alle Steden krijgen projecten waarbij ze 50% van hun Productie kunnen omzetten in Voedsel, Geloof, of 100% als het Goud is.
 • teden met 10 of meer inwoners ontvangen +2 goud, +1 wetenschap en +1 cultuur per beurt voor elke inwoner van de stad (vereist Rise and Fall of Gathering Storm DLC-pakket).

Qin Shi Huang the Unifier (China)
Hoewel hij niet persoonlijk troepen leidde, wordt Qin Shi Huang herinnerd als een krijgsheer die China verenigde, zelfs zo ver ging dat hij maten en gewichten standaardiseerde, het Chinese schrift uniform maakte en een nieuwe imperiale valuta uitgaf. Hij wordt ook herinnerd voor de oprichting van wat we nu kennen als het Terracottaleger, dat werd gebouwd om hem in het hiernamaals te beschermen. Omdat hij graag Barbaren rekruteert in het spel, houdt hij er niet van als andere beschavingen ze proberen te verslaan.

Nieuwe Vaardigheid: Thirty-Six Stratagems

 • Melee-eenheden ontvangen de Convert Barbarians actie. Deze actie transformeert Barbarian eenheden in jouw eenheden.

Civilization VI: Leader Pass is een nieuwe seizoenspas die 18 nieuwe speelbare leiderselecties toevoegt aan Civilization VI. Civilization VI: Leader Pass-content wordt geleverd via zes DLC-pakketten die gepland staan voor release tot en met maart 2023 op Windows-pc via Steam en Epic, MacOS via Steam en de Mac App Store, en iOS via de App Store. Ga voor meer informatie over Civilization VI: Leader Pass naar www.civilization.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx