Civilization VI Community Update – Augustus 2020

thumbnail

Vandaag heeft Firaxis een nieuwe video gedeeld waarin de augustus update van Civilization VI centraal staat. De aankomende veranderingen, aanpassingen en toevoegingen worden op donderdag 27 augustus doorgevoerd. Voor de release organiseert Firaxis een community livestream op woensdag 26 augustus om 20:00 CEST.

Naast aanpassingen aan de balans brengt iedere update een nieuwe feature – zoals een scenario, game mode of customization – met zich mee. De update van deze maand bevat de Natural Wonder Picker, Tech and Civic Shuffle Mode en aanpassingen naar aanleiding van de feedback van de spelers.

De Natural Wonder Picker stelt spelers in staat om handmatig de natuurwonderen uit Civilization VI te selecteren die willekeurig op de kaart zullen verschijnen. Deze feature is voor spelers een geweldige manier om wonderen te ontdekken die zij nog niet eerder zijn tegengekomen of wonderen uit te sluiten die hun niet bevallen. Dit geeft spelers meer controle over hoe zij de game willen spelen.

De Tech and Civic Shuffle Mode voegt een nieuwe dimensie toe aan hoe spelers hun beschavingen kunnen laten ontwikkelen. In deze modus zijn de posities en specificaties van iedere Tech en Civic verborgen. Tegelijkertijd zijn de vereisten en kosten willekeurig gemaakt. De voordelen van het voltooien van een Tech of Civic blijven hetzelfde. Als je bijvoorbeeld Mijnbouw onderzoekt, ontgrendel je mijnbouw verbeteringen en het gerandomiseerde schema is hetzelfde voor alle spelers. Dit leidt tot een eerlijk en gelijk speelveld voor iedereen. Daarnaast introduceert het een element van ontdekking en willekeur waarbij degene die snel reageert en zich vlot kan aanpassen wordt beloond.

Naar aanleiding van feedback van spelers komen er een aantal aanpassingen naar Civilization VI. Deze bevatten veranderingen aan branden in bos- en regenwoudgebieden waardoor deze langer blijven branden voordat ze in een afgebrande staat veranderen. Daarnaast komen er ook kleine aanpassingen aan de effecten van de Government Plaza. Een volledig overzicht van de details kun je tijdens de release op 27 augustus vinden in de patch notes.

De augustus update is één van de vele gratis updates in de algemene content roadmap voor Civilization VI en is op donderdag 27 augustus voor iedereen te downloaden die in het bezit is van Civilization VI.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x