Circuit Superstars nu beschikbaar

thumbnail

SQUARE ENIX® Ltd., en Original Fire Games lanceren vandaag de langverwachte, top-down race-game CIRCUIT SUPERSTARS, een competitieve game met een charmant randje, gemaakt dóór racing-fans, vóór racing-fans. De game is een eerbetoon aan verschillende generaties motorsport in alle categorieën, waarbij de nadruk ligt op een race-ervaring die meteen geweldig aanvoelt – maar tegelijk alle ruimte biedt om steeds beter te worden. De game is nu te koop voor pc via Steam en Xbox One, en komt binnenkort ook naar het PlayStation 4-systeem en Nintendo Switch-systeem.

Bekijk hier de launch trailer van CIRCUIT SUPERSTARS:
https://youtu.be/6i_fbkRfVf0

In aanloop naar de lancering van CIRCUIT SUPERSTARS werd de game uitvoerig getest door beroemdheden uit de werelden van motorsport en esports, inclusief IndyCar-racer en voormalige  FORMULE 1-coureur Romain Grosjean en FORMULE 1-ster Lando Norris, naast teamgenoten van zijn esports-team Quadrant. Als onderdeel van de samenwerking tussen BBC Studios en Top Gear kregen ze gezelschap van een topline-up aan motorsport-, esports- en Youtube-sterren, die de CIRCUIT SUPERSTARS-versie van Top Gears iconische testbaan probeerden, in een unieke versie van de  “Star in a Reasonably Fast Car”-feature.

De game is gelanceerd met speciale, gratis Top Gear-DLC die spelers met hun helden laat racen op de iconische Top Gear-testbaan. De baan bevat de Top Gear ‘Time Attack’-functie, die spelers de unieke kans biedt om de baan op te gaan in een speciaal Stig-kostuum en hun racelijnen te perfectioneren tegen race-helden als Lando Norris, Romain Grosjean, Jamie Chadwick, Sam Bird, Steve “SuperGT” Brown, Charlie Martin, Jimmy Broadbent, Catie Munnings, Aarava en Conor Daly.

De game biedt spelers toegang tot de garage van hun dromen, met 12 voertuigen die klaar staan om te strijden op een van de 19 beschikbare circuits, op 13 levendige locaties. Spelers kunnen kleurstellingen van zowel auto’s als coureurs aanpassen, terwijl ze door in level te stijgen nieuwe helmen en overwinningsdansjes kunnen ontgrendelen. Dankzij de verschillende motorsportdisciplines in de game zit er voor iedereen wel wat bij, waaronder rallywagens, open eenzitters, trucks, GT-racewagens en vele andere wagens – een aanbod dat in de toekomst wordt aangevuld met nog veel meer gratis content!

Beginnen is simpel… maar het wordt nog een flinke uitdaging om de nuances van elke wagen te leren en de beste racelijnen door de bochten van elke baan te vinden. Met opties voor het inschakelen van brandstofverbruik, bandenslijtage en race-schade, kan zelfs een goede pitstopstrategie het verschil betekenen tussen winst of verlies. Maak zoveel mogelijk snelheid op het rechte stuk, en duik met gierende banden de volgende bocht in!

CIRCUIT SUPERSTARS biedt diverse race-opties om in je eentje of met vrienden van te genieten, inclusief:

 • Online Multiplayer – Doe mee aan speciaal samengestelde multiplayer-races met maximaal 12 spelers van over de hele wereld.
 • Lokale multiplayer op een gesplitst scherm – Neem het op tegen maximaal drie vrienden of behendige computergestuurde coureurs.
 • Grand Prix – Heers over alle 12 race-categorieën door alle single player-toernooien te winnen.
 • Free Play – Creëer je eigen race-evenementen of toernooien.

Phil Elliott, baas van Square Enix Collective zegt:CIRCUIT SUPERSTARS is een goed voorbeeld van hoe ontwikkelaars hun liefde voor motorsport en gaming kunnen combineren om iets speciaal te maken voor beide community’s. CIRCUIT SUPERSTARS is uniek in de manier waarop deze ene game voor sommige spelers een charmante, ontspannende ervaring is, terwijl het voor andere spelers juist als een uitdagende, voldoening schenkende simulatie voelt.”

Alberto Mastretta, oprichter en creatief directeur van Original Fire Games: “De lancering van CIRCUIT SUPERSTARS is voor ons als nieuwe studio een grote gebeurtenis, en dus zijn we heel blij dat de game vanaf vandaag verkrijgbaar is. Dit project betekent alles voor ons – autosport is ons hele leven een belangrijke brenger van vreugde geweest en vormde onze banden met vrienden en familie op zowel fysieke als virtuele racecircuits. We hebben alles op alles gezet om eer te betonen aan de sport waar we van houden, om spelers dezelfde betekenisvolle ervaringen te bieden.”

Carolina Mastretta, oprichter en studioleider van Original Fire Games: “Dat geweldige coureurs als Lando Norris, Romain Grosjean, Jamie Chadwick en vele anderen plezier beleven aan onze game is een enorme eer, het spoort ons aan om verder te bouwen op wat we tot nu toe gemaakt hebben. We zijn verheugd om met jullie allemaal het circuit te delen, speciale momenten te beleven en de wereld van de autosport te vieren!”

CIRCUIT SUPERSTARS is NU verkrijgbaar voor pc (via Steam) en Xbox One. Binnenkort verschijnt de game ook voor de PlayStation 4-console en het Nintendo Switch-systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box