CI Games onthult Lord of the Fallen voor next-gen en PC

thumbnail

CI Games, een snelgroeiende internationale uitgever en ontwikkelaar van interactief entertainment kondigt vandaag officieel Lords of the Fallen aan, een uitdagende fantasy actie/role-playing game (RPG). De ontwikkeling van de game vindt plaats onder leiding van Tomasz Gop, voormalig senior producent van de bekroonde The Witcher 2: Assassin of Kings. Lords of the Fallen is een veeleisende en strategische third-person actie-RPG ervaring en wordt ontwikkeld voor next generation consoles en PC. De game staat gepland voor release in 2014.

“Ons team bouwt Lords of the Fallen specifiek voor gamers die genieten van enorme uitdagingen waar de kansen niet in hun voordeel zijn,” aldus Tomasz Gop, executive producer, CI Games. “ Vanaf het allereerste begin weet Lords of the Fallen spelers te intrigeren en weet het hen voldoening te brengen om iedere hoek van de gloednieuwe wereld te verkennen, aan te passen, eigen karakters te bouwen en de meest epische vijanden neer te halen.”

Lords of the Fallen is een hardcore actie-RPG met een geavanceerd gevechtssysteem en robuuste class skill trees. De game is gesitueerd in een rijk gecreëerde fantasy wereld, waar de Goden de mensen in de steek gelaten hebben. Spelers nemen de rol aan van een mens, genaamd Harkyn, en gaan op een quest om het op te nemen tegen een ogenschijnlijk onstuitbare bovennatuurlijke kracht. Spelers reizen door een wereld, verdeeld door mensen die de Gevallen God volgen en anderen die zich tegen hem verzetten. Tijdens hun reis worden spelers geconfronteerd met een reeks beslissingen die de wereld en hun karakter doen veranderen en de verhaallijn drastisch beïnvloeden.

Een speelbare versie van Lords of the Fallen wordt live gepresenteerd op de Electronic Entertainment (E3) Expo in Los Angeles, Californië in de Los Angeles Convention Center van 11 – 13 juni 2013.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x