Chocobo! Chocobo GP racet naar de finish op 10 maart 2022

thumbnail

SQUARE ENIX maakt vandaag bekend dat Chocobo GP, een spannende nieuwe kartrace-ervaring in het Chocobo-universum, op 10 maart 2022 digitaal verschijnt voor de Nintendo Switch. In de game kunnen spelers met Chocobo en vrienden racen op verschillende, uitdagende banen die zijn geïnspireerd door diverse beroemde locaties uit de Chocobo- en FINAL FANTASY-serie. Diezelfde dag wordt ook Chocobo GP Lite uitgebracht. Dit is een gratis downloadbare versie van de game.

Bekijk voor meer informatie de Chocobo GP releasedatum-aankondigingstrailer.

De trailer toont al het plezier en spektakel wat spelers begin volgend jaar in de game kunnen beleven. Hij introduceert ook de nieuwe spelstanden die spelers kunnen spelen, naast de Story Mode en de Chocobo GP Mode met knock-out-toernooien voor 64 spelers:

 • Time Attack: Spelers kunnen proberen hun eigen records te breken op verschillende banen. Daarnaast kunnen spelers het asynchroon opnemen tegen spelers van over de hele wereld om de beste tijden te halen.
 • Series Race: Spelers strijden om de eerste positie in een serie van vier races, alleen of met vrienden.
 • Custom Race: Spelers kunnen hun eigen uitdagende races creëren met aangepaste regels, zowel alleen als met vrienden.

In Chocobo GP Lite kunnen spelers de proloog van de Story Mode spelen en deelnemen aan lokale en online multiplayerraces* met maximaal acht spelers, mits zo’n multiplayerrace is gestart door een vriend die de volledige versie van de game bezit. Chocobo GP Lite biedt spelers ook toegang tot de Chocobo GP, met toernooien voor maximaal 64 spelers.

Spelers kunnen hun opgeslagen gegevens van Chocobo GP Lite overzetten naar de volledige game, zodat ze naadloos al hun voorwerpen en vorderingen kunnen overzetten naar het grotere race-avontuur.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box