CD Projekt riskeert rechtzaak wegens misleiding met Cyberpunk 2077

thumbnail

CD Projekt zit in zwaar weer eind dit jaar. Het concern heeft namelijk te maken volgens de New York Times met eventuele rechtszaken die voorbereid worden tegen het concern. Het zou gaan om gegronde acties op basis van ‘verkeerde representatie ten voordelen van financieel gewin’. Het concern zou mensen misleid hebben met hun product maar wel het geld op willen strijken. De recente issues met het verwijderen van de game uit de PlayStation Store zorgde er tevens voor dat de aandelen van het bedrijf met maarliefst 15% zakten. Een in New York gevestigd bedrijf zou al bezig zijn met een onderzoek naar de praktijken. CD Projekt zou de kwaliteit overboord gegooid hebben, en de game zo snel mogelijk hebben willen lanceren, ongeacht de issues die er nog in de game aanwezig waren.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  403
  3 maanden geleden

  Hoop dat het hun lukt om alle fouten eruit te patchen.Denk niet dat het hun intentie was om hem zo uit te brengen op de oude consoles.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box