Cartoon Network lanceert gratis game – OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo

thumbnail

Cartoon Network opent een wereld boordevol originele helden waarbij het tv- en gaminglandschap met elkaar verbonden zijn in de gloednieuwe OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo mobiele applicatie, die vanaf vandaag GRATIS beschikbaar is voor iOS en Google Play . Deze lancering is een opwarmer voor de gloednieuwe Cartoon Network Original-serie, OK K.O.! Let’s Be Heroes, die vanaf november te zien is op de zender. Vanaf september zijn exclusieve korte films van deze held al op het Cartoon Network YouTube-kanaal te bekijken. Cartoon Network-fans krijgen de unieke kans om de nieuwe held nu al te leren kennen!

OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo laat kinderen in de huid kruipen van Cartoon Network’s nieuwste held, K.O., een eindeloos optimistische jongen die probeert uit te groeien tot de beste in een dynamisch universum vol met geweldige dudes, dudettes en slechteriken. In de gloednieuwe app gaat K.O. op een epische zoektocht om Lakewood Plaza te redden uit de klauwen van de kwaadaardige Lord Box More en wil hij ontdekken wat het echt betekent om een “held” te zijn.

Het verhaal
De stad Lakewood Plaza is gevuld met helden en personages die ernaar streven om de grootste held te worden die ze mogelijk kunnen zijn. Dit zou jaren werk, training en toewijding betekenen, maar wie heeft daar nu tijd voor? Wanneer de inwoners van Lakewood Plaza een drankje aangeboden krijgen dat hen zal helpen om hun “volledig potentieel vrij te geven”, kan bijna niemand dit weerstaan. Enkel K.O., die allergisch is voor noten, en zijn luidruchtige baas, Mr Gar, die zich vastklampt aan zijn oude gewoontes, drinken het drankje niet.

Het drankje blijkt een truc te zijn van Box More waarbij iedereen die het drinkt getransformeerd wordt in een kwaadaardige versie van zichzelf! Als alle hoop is opgegeven, wordt Mr Gar gedwongen om Lakewood Plaza te vernietigen en de inwoners te verspreiden over de hele wereld. Het is aan K.O. om de inwoners te redden en Lakewood Plaza te herstellen in z’n voormalige glorie. Gebruik power punches, killer kicks en geweldige supermoves om de Plaza te redden in OK K.O.! Lakewood Plaza Turbo, vandaag GRATIS beschikbaar voor iOS en Google Play (geen in-app aankopen).

De belangrijkste functies:
• Een avontuur vol actie in een grote open wereld.
• Speel als K.O.! en speel veel geweldige krachten vrij, inclusief rechtvaardige “Super Moves”
• Vijf gigantische omgevingen om te ontdekken, plus Lakewood Plaza zelf!
• Een episch verhaal met een meedogenloos plot, verteld door meer dan 15 interactieve comics
• Stemmen door de originele cast (plus enkele nieuwe personages)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x