CampZone keert terug in 2023 en verhuist naar Zoetermeer

thumbnail

Het grootste outdoor gaming evenement van Nederland is terug en vindt weer plaats in de zomer van 2023, ditmaal in Zoetermeer.

Na drie jaar pauze is CampZone terug van weggeweest, met de terugkeer in de zomer van 2023, gedurende 28 juli tot en met 7 augustus. Ook mag CampZone een nieuwe locatie aan de rijke geschiedenis toevoegen, want CampZone verhuist voor de 2023 editie naar Zoetermeer!

Tijdens CampZone reizen fanatieke en ook minder fanatieke gamers met hun eigen computer naar Zoetermeer om daar hun tent of caravan op te slaan en een unieke vakantie te beleven. Alles kan, en vooral: niets hoeft. Bezoekers kunnen de hele dag gamen met elkaar maar kunnen ook kiezen om deel te nemen aan de vele toernooien en rand-activiteiten die georganiseerd worden.

Om ervoor te zorgen dat gamers hun hobby feilloos kunnen uitoefenen wordt er op CampZone gigasnel internet aangeboden en meer dan 10 kilometer aan stroom- en netwerkkabels gelegd. Daarnaast wordt het terrein voorzien van eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen en een zwembad, zodat het de kampeerders aan niets ontbreekt. De kaartverkoop zal spoeding van start gaan.

Over CampZone

CampZone is het grootste outdoor gaming event van Nederland en vindt jaarlijks plaats in juli en augustus. Bezoekers nemen hun eigen PC of gameconsole en tent mee en genieten elf dagen lang van alles dat met gaming te maken heeft. Naast verschillende gaming toernooien wordt er dagelijks een afwisselend programma geboden, zoals een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, pubquiz en verschillende buitenspellen als archery tag en zeepvoetbal. CampZone wordt georganiseerd door Duh-Events en mede mogelijk gemaakt door Rabobank. Kijk voor meer informatie op www.campzone.nl.

CampZone 2023

Datum:28 juli t/m 7 augustus 2023
Openingstijden:Voor dagbezoekers van 10:00 – 22:00 uur

Voor kampeerders 24 uur per dag

Locatie:Van der Hagenstraat, Zoetermeer
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx