Call of Duty: Warzone bundelt krachten met Fresh Ego Kid

thumbnail

Fans van voetbal en Call of Duty kunnen hun liefde voor deze game(s) binnenkort in stijl uitdragen, want Call of Duty: Warzone en streetwear-kledingmerk Fresh Ego Kid introduceren een limited edition streetwear-collectie. De samenwerking volgt de onthulling van Verdansk FC in de game op van eerder dit jaar, in aanloop naar de komst van Season One op 16 december.

Fresh Ego Kid is een bekend streetwear-merk in het Verenigd Koninkrijk en is bijna tien jaar geleden opgericht door de voormalige voetbalprof Marvin Morgan. Sindsdien heeft het merk in heel het Verenigd Koninkrijk een duidelijke stempel gezet in de werelden van sport en muziekcultuur. Fans van het merk, naast Maitland-Niles, zijn onder meer sterren als Raheem Sterling, James Maddison en Giggs, terwijl Morgan zelf onlangs werd genoemd in de 2020 Football Black List – een initiatief dat de meest invloedrijke zwarte mensen in de Britse voetbalwereld looft.

Het assortiment van Call of Duty: Warzone en Fresh Ego Kid is nu exclusief verkrijgbaar bij de officiële Fresh Ego Kid online-winkel – freshegokid.com

“Warzone heeft tot flinke competitie geleid tussen sommige spelers van ons team. Soms praten zij onzin, maar het is wel duidelijk dat ik in de top drie van ons team sta, haha,” aldus Ainsley Maitland-Niles. “Dat Warzone samenwerkt met Fresh Ego Kid betekent dat straatmode de krachten bundelt met de Call of Duty-community. Best wel bijzonder, als je erover nadenkt.”

“Het is belangrijk om elk jaar een sterke kledingcollectie te maken voor onze klanten en supporters van het merk, dus wanneer Fresh Ego Kid samenwerkt met Warzone, weet je dat je iets bijzonder in handen hebt,” zegt Marvin Morgan, oprichter van Fresh Ego Kid. “Het was een geweldige kans om samen te kunnen werken met talenten als Maitland-Niles, Tomori, Hector en Eyez. We hopen dat fans van het merk net zo enthousiast zijn als wij.”

De limited-edition Call of Duty: Warzone x Fresh Ego Kid streetwear-collectie bestaat uit zes premium hoodies en acht unieke T-shirts. Fresh Ego Kids’ kenmerkende designs worden gecombineerd met enkele van de meest iconische afbeeldingen en composities uit het Call of Duty®: Warzone-universum.

Maitland-Niles’ favoriete loadout in Warzone is: 

 • Primair wapen: Assault Rifle (Monolithic Suppressor / 60 Round Mag / Ranger Foregrip / Prowler Barrel / VLK Scope)
 • Secondair wapen: Akimbo pistool (Mk3 Burst Mod / Akimbo / 27 Round Mags / Monolithic Suppressor / 5mW Laser)
 • Lethal equipment: Semtex
 • Tactical equipment: Heartbeat Sensor
 • Perk one: Cold Blooded
 • Perk two: Ghost
 • Perk three: Spotter

Call of Duty: Warzone is sinds de release op 10 maart door 75 miljoen spelers gespeeld. Binnenkort gaat Season 1 live in Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc. Bekijk hieronder de officiële trailer van Season 1 om te zien wat dit seizoen spelers gaat bieden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box