Call of Duty verschijnt 4 november met Harington als vijand

thumbnail

Activision kondigde vandaag aan dat Kit Harington een rol heeft in de op 4 november verschijnende Call of Duty®: Infinite Warfare. Met deze rol laat de populaire acteur zich van een geheel andere kant zien, want hij is het gezicht van de vijand. De nieuwe Call of Duty game is op dit moment nog in ontwikkeling bij Infinity Ward.

“Kit is een enorm talent en een volleerde prof,” zegt Taylor Kurosaki, narrative director van Infinity Ward. “Ons verhaal gaat over een epische clash tussen tegengestelde krachten. Kit heeft zich helemaal in de rol gestort en werd zo voor de volle 100% de belichaming van de vijand, de Settlement Defense Front. We zien ernaar uit dat fans Kit straks leren kennen in een totaal andere rol dan dat ze van hem gewend zijn.”

Voor extra ondersteuning tijdens de productie kregen Activision en Infinity Ward hulp van Guy Ritchie. Hij is bekend met de Call of Duty franchise, want hij regisseerde “Surprise”, de geprezen live-actie trailer bij Call of Duty: Black Ops II.

“Guy Ritchie is een vriend van de franchise, het was fantastisch om weer met hem samen te werken,” voegt Dave Stohl toe, studio head bij Infinity Ward. “Het was belangrijk voor ons om alles uit de rol van Kit Harrington in Infinite Warfare te halen. We zijn enthousiast over het werk dat Kit heeft geleverd en kunnen niet wachten tot het grote publiek ermee kan kennismaken. We doen er altijd alles aan om rijke verhalen te vertellen met levensechte karakters. Dit was een geweldige kans om uit te pakken met deze fantastische cast.”

“Dat we zoveel talenten hebben weten te bundelen in de nieuwe Call of Duty laat wel zien hoezeer onze studio er alles aan doet om een sterk verhaal te vertellen,” zegt Tim Ellis, chief marketing office bij Activision. “We dagen onszelf uit om altijd on top of our game te zijn zodat we elk jaar weer pakkende en meeslepende ervaringen kunnen creëren.”

Vorig jaar noteerde Call of Duty: Black Ops III het beste openingsweekend van 2015 in de hele entertainmentindustrie. Wereldwijd was het de bestsellende console game van dat kalenderjaar. Voor het zevende opeenvolgende jaar was Call of Duty bovendien de best verkopende game franchise van Noord-Amerika.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x