Call of Duty: Modern Warfare III is officieel wereldwijd live

thumbnail

Call of Duty®: Modern Warfare® III is gelanceerd! Sluit je aan bij Captain Price en Task Force 141 in de Campaign boordevol actie, verspreid je over 16 legendarische en gemoderniseerde Core 6v6 Multiplayer-maps en neem het tegen elkaar op voor epische gevechten in Modern Warfare Zombies; dit en nog veel meer staat je te wachten bij de wereldwijde lancering.

Maar eerst… of je nu een nieuwkomer bent in Call of Duty of een terugkerende veteraan; zorg dat jij en je team klaar zijn voor de komende gevechten met onze reeks Modern Warfare III-lanceringscontent:

Modern Warfare III launch comms

Blijf op de hoogte van alles wat met Modern Warfare III te maken heeft met onze reeks launch comms over de volgende onderwerpen:

Als je na het lezen van onze Launch Comms alle belangrijke systemen onder de knie hebt, is het tijd om nog verder op onderzoek uit te gaan met onze officiële Modern Warfare III-guides.

Gratis en officieel: Kom in het spel met Modern Warfare III-guides

Verdiep je nog meer in de game met onze Modern Warfare III-guides. Bezoek de guides-pagina en maak er een bladwijzer van voor informatie om je op weg te helpen, plus een gedetailleerd overzicht van alles wat met multiplayer en zombies te maken heeft, inclusief overzichten en strategieën voor elke modus, maps en meer!

Houd tijdens het spelen een tweede scherm bij de hand om de officiële en gratis inhoud van onze guides weer te geven. Verken tussen de wedstrijden door de interactieve Tac Maps om de omgeving beter te begrijpen, bekijk onze map- en speltype-specifieke tips om je te helpen bij het formuleren van je volgende winnende strategie en plan je volgende missie naar de Exclusion Zone met behulp van onze Zombies-tactieken.

Koop Modern Warfare III vandaag

Duik vandaag nog in de campagne, multiplayer en zombies. We zijn nog maar een maand verwijderd van de lancering van Season 01 van Modern Warfare III begin december, dus ga snel aan de slag door nu al te grinden in het voorseizoen.

Je kunt zowel fysieke als digitale edities van de game kopen voor het platform van je keuze. Koop je exemplaar hier.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx