Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone: alle info over Season 4

thumbnail

Bereid je voor op Season 4 met drie gloednieuwe Core 6v6-maps, een Unstable Rift om te verkennen in Modern Warfare Zombies en een Urzikstan-mysterie om op te lossen voor een mogelijk explosief countdown-event. Verwacht een groot aantal nieuwe Warzone-functies, iconische nieuwe wapens, meer Aftermarket Parts, nieuwe Operators en meer!

Stop de dreiging en laat zien wat je waard bent op dinsdag 29 mei om 18:00 uur op alle platformen.

Ontdek hieronder wat je kunt verwachten:

MODERN WARFARE III:

 • Felle lichten, grote steden: ervaar het neon-nachtleven in Tokio en ga naar de lichtstad met een Parijs rendez-vous, voordat er leuke tijden aanbreken in de kabelbaan wanneer Incline halverwege het seizoen arriveert, en er zijn tentakels in overvloed door een buitenaardse plaag in Das Haus.
 • Fan favorite Demolition Mode, Hyper Cranked en de chaosveroorzakende Havoc-modus komen allemaal naar MWIII dit seizoen. Headshots Only, Mutation en Killstreak-gerichte Playlist Modifiers komen er ook aan, samen met andere modi.
 • Season 4 Ranked Play: verwacht weer een volledig seizoen, met gloednieuwe beloningen om te verdienen en al je vrijgespeelde Season 3 items content om te claimen op 29 mei.
 • Beheers Killstreaks met gemak met het nieuwe Mission Control Vest, regenereer je health sneller met de nieuwe Compression Plate en verwoest het slagveld met vier nieuwe verwoestende Killstreaks!

WARZONE:

 • De bunkers van Urzikstan openen zich op nieuwe en intrigerende manieren en na de ontdekking van een DNA-bom lijkt Popov Power onveranderd. Voorlopig.
 • Verwacht een extra secundair ontsnappingsluik bij het verkennen van de bunkers in heel Urzikstan, samen met extra Gulag-silovarianten, die nieuwe manieren bieden om je 1v1 duel voor herplaatsing te benaderen.
 • Royale Solos terugkopen? Specialist en Tac Sprint Perks op Urzikstan? Een nieuwe UTV? Hot Zones en Redacted Weapons? Call of Duty: Warzone Challenges? Battle Royale is helemaal terug!
 • De heropleving van Ranked Play gaat door op Rebirth Island, met nieuwe Skill Division-beloningen om voor te grinden.

ZOMBIES:

Leer de geheime ingangen tot de Unstable Rift en trotseer intense golven van zombiehordes totdat elke ondode is gedood of je team is overweldigd!

Ga voor meer informatie over Season 4 naar de officiële Call of Duty-website en Call of Duty-blog.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx